Kierrätyskeskuksen pyörät tulevat myyntiin lauantaina 24. maaliskuuta

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
22.3.2018 klo 15.09

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kauppoihin tulee lauantaina 24. maaliskuuta myyntiin ennätysmäärä eli yli 1200 talven aikana kunnostettua polkupyörää. Pyörille on tehty Kierrätyskeskuksen verstaalla perusteellinen huolto, jolla varmistetaan niiden turvallisuus ja kestävyys. 

Pyörien määrä vaihtelee myymälöittäin. Laajin valikoima menopelejä tulee Kierrätyskeskuksen suurmyymälään Espoon Nihtisiltaan, jonne pyöriä tuodaan myyntiin noin 500 kappaletta. Muissa myymälöissä valikoima vaihtelee 70-130 pyörän välillä. Kierrätyskeskuksen verkkokaupassa tarjolla on 250 pyörää, jotka tulivat myyntiin jo maanantaina 19.3.

Kaikilla pyörillä on kuukauden takuu. Polkupyörien myynnistä saadut tuotot käytetään kokonaisuudessaan ympäristötyöhön ja työllistämiseen. 

Lisätietoja:  

www.kierratyskeskus.fi

Kierrätyskeskuksen verkkokauppa: https://kauppa.kierratyskeskus.fi/

Maksuttoman noutopalvelun yhteystiedot: www.kierratyskeskus.fi/noutopalvelu

Polkupyöräkuvia mediapankista: www.kierratyskeskus.fi/mediapankki

Polkupyörävideo ja kampanjasivu: www.kierratyskeskus.fi/kierratyspyora

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus on yleishyödyllinen yritys, jonka tavoitteena on vähentää luonnonvarojen kulutusta, kasvattaa ympäristötietoisuutta sekä lisätä osallisuuden ja työnteon mahdollisuuksia. Yritys ei jaa voittoa omistajilleen. Kaikki tuotot käytetään toiminnan edistämiseen: ympäristötyöhön ja työllistämiseen. 

Kierrätyskeskuksella on seitsemän myymälää: tavaratalot Espoon Nihtisillassa ja Vantaan Koivukylässä sekä kaupat Espoon Suomenojalla, Vantaan Porttipuistossa (avattu 1.3.2018) sekä Helsingin Kyläsaaressa, Itäkeskuksessa ja Kontulassa. Lisäksi Kierrätyskeskuksella on valtakunnallisesti toimiva verkkokauppa.