Kevät-Kutitus kiertää parhaillaan Espoossa!

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
11.4.2019 klo 11.00

Lasten taidefestivaali Kutituksen keväinen versio Kevät-Kutitus kiertää parhaillaan ympäri Espoota.

Kiertue starttasi Espoon kulttuurikeskuksessa sunnuntaina 17.3. Päivässä mm. fiilisteltiin koko perheen konsertissa, kuunneltiin pop up -musisointia, tanssittiin hiki pintaan diskopallon välkkeessä, opittiin tanssimuuveja, askarreltiin hienoja keppareita sekä glitterein koristeltuja diskopalloja! Unohtamatta pehmeitä Kutitus-kissoja Viksua ja Viikseä, joita vuoron perään kutituskansa halivat. Disko naamiaisineen keräsi noin 600 diskoilijaa, kaiken kaikkiaan tapahtuma keräsi yli tuhat kävijää.

Kiertueella päästään lokakuisen Kutitus-festivaalin makuun lastendiskossa DJ Mikken tahtiin, lisäksi kiertueella mukana kiertävät Kutituksen omat maskottikissat Viksu ja Viiksi. Diskossa pääsee mukaan yhteiseen tanssiin ja pukeutumisessa vain mielikuvitus on rajana. Mukana oheistoimintaa ja askartelua koko perheelle. Suositellaan kaikenikäisille. Tapahtumiin on vapaa pääsy, ellei toisin mainita. 

Seuraavaksi kutitellaan Lasten kulttuurikeskus Aurorassa la 30.3. klo 15-17. Aurorassa diskomusan ja riemukkaiden tanssien lisäksi on luvassa Käsityökoulun Robotin säihkyvä OPEN DAY ja Espoon Kuvataidekoulun Diskokorupaja.

Kevät-Kutituksen muut tapahtumat:
Kannusali/Nekka 6.4. klo 11-13
Ruskatalo 13.4. klo 13-15
Karatalo 14.4. klo 13-15
Saunalahden koulu 28.4. klo 13-15
Sellosali 4.5. klo 15-17


Tarkemmat sisällöt ja aikataulut löydät kunkin talon omilta sivuilta.

Kutitus täyttää tänä vuonna 10 vuotta! Kutitusta on järjestetty Espoon kulttuurikeskuksen tiloissa Tapiolassa vuodesta 2010, edeltäjänä oli Ystävyyden talo -tapahtuma vuosina 1990-2009. Kutitus on Espoon kulttuurikeskuksen, Tapiola Sinfonietan, Tapiolan kirjaston ja Espoon musiikkiopiston yhteinen festivaali. Tulevana syksynä 2.-6.10.2019 festivaalin teemana on värit, josta pieniä maistiaisia saadaan Kevät-Kutituksessa! Tervetuloa mukaan!