Kela lyhentää palveluaikaansa Ison Omenan palvelutorilla

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
23.8.2019 klo 13.53

Kelan palvelupiste Ison Omenan palvelutorilla palvelee syyskuun 2019 alusta alkaen maanantaista torstaihin kello 9–15 ja perjantaisin kello 10–15. Palveluaika lyhenee siis tunnilla nykyisestä. Lisäksi maanantaisin Kela palvelee vain ajanvarauksella. Vastaavanlaisia muutoksia tulee kaikkiin Kelan palvelupisteisiin pääkaupunkiseudulla.

Aluksi Kelan työntekijät opastavat asiakkaita asiointiaulassa muun muassa ajanvarauksessa myös maanantaisin. Pikkuhiljaa maanantait rauhoitetaan kuitenkin pelkästään ajanvarausasiakkaille. Näin Kela pystyy jatkossa tarjoamaan enemmän ajanvarausaikoja.

Tiistaista perjantaihin Kelan työntekijöitä on asiointiaulassa entiseen tapaan auttamassa nopeasti hoidettavissa Kela-asioissa.

Keväällä Palvelutorin asiointiaulaan hankitut Kelan asiointitietokoneet ovat edelleen asiakkaiden käytössä joka päivä Palvelutorin aukioloaikojen puitteissa.

Kela-neuvontaa myös muilta asiointiaulassa

Ison Omenan palvelutorilla useita Kelan asioita voi hoitaa myös Espoon kaupungin asiointipisteessä, joka palvelee maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 10–17 sekä keskiviikkoisin 12–18.

Samassa asiointiaulassa Kelan ja asiointipisteen kanssa työskentelee myös Ison Omenan kirjaston henkilökuntaa, jolta niin ikään voi kysyä apua esimerkiksi sähköiseen asiointiin tai ajanvaraukseen.

Jos asiakas on saanut jo päätöksen ruokamaksusitoumuksesta, sen voi jatkossakin noutaa Ison Omenan palvelutorilla sijaitsevasta Kelan palvelupisteestä joka arkipäivä kello 16 asti.

Lisätietoja: Kelan oma tiedote