Keilaniemen hybriditorniin tulee Kämp-ryhmän GLO-hotelli

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
6.3.2019 klo 17.02

Espoon Keilaniemenrantaan suunniteltuun hybriditorniin tulee Kämp Collection Hotels -ketjun GLO-hotelli.

Hotellikonsernin toimitusjohtaja Laura Tarkan mukaan Keilaniemen investointi on hotelliketjulle iso panostus tulevaisuuteen, sillä kyse on kymmenien miljoonien investoinnista.

Keilaniemenranta - ilmakuva etelästä

Uuteen hotelliin tulee noin 350 huonetta. Se olisi siis suurempi kuin esimerkiksi luksushotelli Kämp, jossa on 179 huonetta. Lifestyle-konseptilla toteutettavan hotellin hintataso tulee olemaan luksushotelleja edullisempi. 

Hotellin lisäksi torniin on tulossa toimistoja, ravintoloita ja suuret konferenssitilat. Toimisto-osan päävuokralainen on hissiyhtiö Kone Oyj, jonka pääkonttori on jo Keilaniemessä.

Suunnitelmien mukaan tornin rakentaminen käynnistyy ensi vuonna ja se valmistuu vuonna 2023. Rakentamisesta vastaa YIT ja rakennuttajana toimii Regenero.

Yli 160 metriä korkeaan torniin on tulossa yli 40 kerrosta.

Keilaniemen aluetta kehitetään voimakkaasti ja metro on muuttanut ympäristöä merkittävästi jo nyt. GLO-hotellista tulee Keilaniemen ensimmäinen hotelli.

”Metro ja tuleva Raide-Jokeri sekä välittömässä läheisyydessä sijaitseva Aalto-yliopisto antavat Keilaniemen kehittämiselle erinomaiset lähtökohdat”, sanoo Espoon teknisen toimen johtaja Olli Isotalo.

”Keilaniemestä kehitetään tulevina vuosina monipuolinen, kansainvälinen yritys-, tutkimus- ja innovaatioalue, jossa myös asutaan hyvien palvelujen äärellä. Tulevan hybriditornin hotelli- ja toimistotilat tukevat kehittämistä erittäin hyvin”, Isotalo jatkaa.

Uutinen Talouselämä-lehdessä

Havainnekuva: Arkkitehtitoimisto Sarc.