Kehä I Keilaniemessä -viikkokooste, viikko 47/2019

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
22.11.2019 klo 13.10

Kuulumiset työmaalta:

Kevyt liikenne

Tunnelin puistokannen viimeistelytyöt jatkuvat ensi viikolla 48 toistaiseksi suljetulla kevyen liikenteen väylällä. Puistokannen keskusaukiolta etelään päin tehdään istutustöitä.

Uusien tunnelin kannella kulkevien kevyen liikenteen raittien varrella tehdään lisäksi rakennustöitä, joista on jonkin verran haittaa väylien käyttäjille.

Autoliikenne

Keilaniemen kaduilla tehtävät viher- ja kiveystyöt jatkuvat. Tämän johdosta kaistajärjestelyjä muutetaan tilapäisesti. Pahoittelemme liikenteelle aiheutuvaa häiriötä.

Tunnelin yölliset testaukset on toistaiseksi saatu päätökseen. Poikkeustilanteissa tunnelista saattaa kuitenkin kuulua kuulutuksia tai hälyttimien ääniä jatkossakin.

Työmaan ja alueen liikenneyhteyksien kartta:

Katso kartta isompana (jpg, 446 Kt)

Lisätietoja hankkeesta:

Päivystysnumero akuutteihin turvallisuuteen ja liikenneturvallisuuteen liittyviin yhteydenottoihin on 040 352 3911. Liikenteen ongelmista voi ilmoittaa myös Väyläviraston Tienkäyttäjän linjalle numeroon 0200 2100 (maksu pvm/mpm). Tienkäyttäjän linja palvelee ympäri vuorokauden.

Kaikissa muissa palautteissa ja kysymyksissä palvelee hankkeen viestintätiimi sähköpostitse: kehayksi-pbm@bm.com. Lisätietoja hankkeesta löytyy myös Espoon kaupungin verkkosivuilta osoitteessa www.espoo.fi/kehayksi ja hankkeen Facebook-sivuilta osoitteessa http://www.facebook.com/kehayksikeilaniemi.

Tämä viikkokooste lähetetään kaikille hankkeen etenemisestä kiinnostuneille. Toimitamme koosteen tähän sähköpostiosoitteeseen, minkä ohella sen voi tilata hankkeen viestintätiimiltä (kehayksi-pbm@bm.com). Samaan osoitteeseen voi ilmoittaa, mikäli ette enää jatkossa toivo näitä koosteita. Rekisteriseloste löytyy Espoon kaupungin sivuilta.

Kehä I Keilaniemessä -rakennushanke toteutetaan 2016–2019 Espoon kaupungin ja Väyläviraston yhteistyönä. Urakan toteutuksesta vastaa SRV Infra Oy.