Kehä I Keilaniemessä -viikkokooste, viikko 42/2019

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
21.10.2019 klo 10.45

Kuulumiset työmaalta:

Viikolla 43 viimeistellään tunnelin puistokantta. Osa puistokannen kevyen liikenteen väylistä pyritään avaamaan viikon lopulla. Keilaniemen kaduilla tehtävät viher- ja kiveystyöt jatkuvat viime viikon malliin ja tämän johdosta kaistajärjestelyjä muutetaan tilapäisesti. Pahoittelemme liikenteelle aiheutuvaa häiriötä.

Poikkeukselliset reitit yöaikaan tunnelin ollessa suljettuna testausten vuoksi

Seuraavien viikkojen aikana tunneli suljetaan testauksien ajaksi yöaikaan klo 21–06. Viikolla 43 sulkemiset tapahtuvat maanantai-, tiistai-, keskiviikko- ja torstaiyönä 21.10.2019–24.10.2019.

Tunnelin sulkujen aikana liikenne ohjataan Länsiväylältä Kehä I:lle itään päin Keilaniemen kautta. Ramppi Helsingistä Keilaniemeen on auki ainoastaan testauksien aikana (ramppi avataan lopullisesti myöhemmin). Liikenne suunnassa Kehä I länteen ohjataan Tapiolantien kautta Länsiväylälle tai Tapiolantien ja Miestentien kautta Keilaniemeen ja Lehtisaaren suuntaan. Lehtisaaren suunnasta liikenne ohjataan Miestentien kautta Kehä I:lle itään. Lehtisaaren suunnasta ja Keilaniemestä Länsiväylälle aikovat ohjataan Miestentien kautta Tapiolantielle ja siitä edelleen Tapiolan läpi Länsiväylälle.

Tässä pdf-liitteessä on nähtävillä ajoreitit tunnelin sulkujen aikana klo 21–06. Ajoreitit ovat samat kuin viikolla 42.

Työmaan ja alueen liikenneyhteyksien kartta:

Keilaniemi muutokset vko 42 pivitetty 17102019

Katso kartta isompana (jpg, 350 Kt)

Lisätietoja hankkeesta:

Päivystysnumero akuutteihin turvallisuuteen ja liikenneturvallisuuteen liittyviin yhteydenottoihin on 040 352 3911. Liikenteen ongelmista voi ilmoittaa myös Väyläviraston Tienkäyttäjän linjalle numeroon 0200 2100 (maksu pvm/mpm). Tienkäyttäjän linja palvelee ympäri vuorokauden.

Kaikissa muissa palautteissa ja kysymyksissä palvelee hankkeen viestintätiimi sähköpostitse: kehayksi-pbm@bm.com. Lisätietoja hankkeesta löytyy myös Espoon kaupungin verkkosivuilta osoitteessa www.espoo.fi/kehayksi ja hankkeen Facebook-sivuilta osoitteessa http://www.facebook.com/kehayksikeilaniemi.

Tämä viikkokooste lähetetään kaikille hankkeen etenemisestä kiinnostuneille. Toimitamme koosteen tähän sähköpostiosoitteeseen, minkä ohella sen voi tilata hankkeen viestintätiimiltä (kehayksi-pbm@bm.com). Samaan osoitteeseen voi ilmoittaa, mikäli ette enää jatkossa toivo näitä koosteita. Rekisteriseloste löytyy Espoon kaupungin sivuilta.

Kehä I Keilaniemessä -rakennushanke toteutetaan 2016–2019 Espoon kaupungin ja Väyläviraston yhteistyönä. Urakan toteutuksesta vastaa SRV Infra Oy.