Kehä I Keilaniemessä -viikkokooste, viikko 41/2019

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
14.10.2019 klo 11.07

Kuulumiset työmaalta:

Viikolla 42 tehdään asfaltointitöitä Otasolmun pohjoispuolella, Helsingistä Kehä I:lle ja Keilaniemeen kääntyvillä rampeilla sekä kevyen liikenteen väylillä eri puolilla työmaata. Keilaniemen kaduilla tehtävien viher- ja kiveystöiden johdosta kaistajärjestelyjä muutetaan tilapäisesti. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa häiriötä liikenteelle.

Metron pohjoisen lippuhallin takana jatketaan louhintojen parissa. Myös vihertyöt etenevät eri puolilla työmaa-aluetta.

Poikkeukselliset reitit yöaikaan tunnelin ollessa suljettuna testausten vuoksi

Tunneli suljetaan testauksien ajaksi yöaikaan klo 21–06 seuraavien viikkojen aikana. Tällä viikolla sulkemiset tapahtuvat keskiviikko- ja torstai-iltoina 16.10.2019–17.10.2019.

Liikenne ohjataan Länsiväylältä Kehä I:lle itään päin Keilaniemen kautta. Ramppi Helsingistä Keilaniemeen on auki ainoastaan testauksien aikana. Ramppi avataan lopullisesti myöhemmin. Liikenne suunnassa Kehä I lähteen ohjataan Tapiolantien kautta Länsiväylälle tai Tapiolantien ja Miestentien kautta Keilaniemeen ja Lehtisaaren suuntaan. Lehtisaaren suunnasta liikenne ohjataan Miestentien kautta Kehä I:lle itään. Lehtisaaren suunnasta ja Keilaniemestä Länsiväylälle aikovat ohjataan Miestentien kautta Tapiolantielle ja siitä edelleen Tapiolan läpi Länsiväylälle. Liite: pdf-karttakuva testauksien aikaisista ajoreiteistä (pdf, 2142 Kt)

Työmaan ja alueen liikenneyhteyksien kartta:

Kehä I Keilaniemessä, kartta 14.10.2019

Katso kartta isompana (jpg, 353 Kt)

Lisätietoja hankkeesta:

Päivystysnumero akuutteihin turvallisuuteen ja liikenneturvallisuuteen liittyviin yhteydenottoihin on 040 352 3911. Liikenteen ongelmista voi ilmoittaa myös Väyläviraston Tienkäyttäjän linjalle numeroon 0200 2100 (maksu pvm/mpm). Tienkäyttäjän linja palvelee ympäri vuorokauden.

Kaikissa muissa palautteissa ja kysymyksissä palvelee hankkeen viestintätiimi sähköpostitse: kehayksi-pbm@bm.com. Lisätietoja hankkeesta löytyy myös Espoon kaupungin verkkosivuilta osoitteessa www.espoo.fi/kehayksi ja hankkeen Facebook-sivuilta osoitteessa http://www.facebook.com/kehayksikeilaniemi.

Kehä I Keilaniemessä -rakennushanke toteutetaan 2016–2019 Espoon kaupungin ja Väyläviraston yhteistyönä. Urakan toteutuksesta vastaa SRV Infra Oy.