Kehä I Keilaniemessä -viikkokooste, viikko 25/2019

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
19.6.2019 klo 13.53

Kuulumiset työmaalta:

Kehä I:n Keilaniemen tunneli suljetaan 19.–20.6.2019 keskiviikon ja torstain välisenä yönä klo 24:00–05:00 tunnelitekniikan huoltotöitä varten. Väliaikainen kiertotie Länsiväylän suunnalta ajattaessa kulkee Keilaniementien kautta. Kehä I:ltä idästä tultaessa Länsiväylälle ajetaan Tapiolantien kautta. Kuusisaaren suunnasta tultaessa reitti Länsiväylälle kulkee Otaniemen keskustan ja Tapiolantien kautta.

Tunnelin avaamisen jälkeen pyrimme saamaan Otasolmun aluetta jouhevammaksi Kuusisaaren suunnasta tulevalle liikenteelle. Liikenne on ollut iltapäivisin paikoin pahasti ruuhkautuneena.

Myöhemmin kesällä Kuusisaaren suunnasta tulijoille valmistuu vapaa oikea kaista rampille Leppävaaran suuntaan. Autoilijoilta toivotaan tarkkaavaisuutta muuttuneissa liikennejärjestelyissä.

Työt työmaalla:

Keilaniemessä työt painottuvat kesän aikana viher- ja kivitöiden viimeistelyyn, tieyhteyksien rakentamiseen sekä väliaikaisen Kehä I:n tielinjan ja sen liittymäteiden purkuun. Kehä I:n kaistoja joudutaan sulkemaan hetkellisesti viimeistelytöiden yhteydessä ruuhka-aikojen välillä.

Kevyen liikenteen yhteys Tapiolantieltä Kehän ali Tekniikantielle pyritään avaamaan mahdollisimman pian, mutta alueelta löytyneiden vanhojen huonokuntoisten kaivojen uusiminen viivästyttää avaamista jonkin verran niin, että avaaminen siirtynee heinäkuun puolelle. Tapiolan liittymän alla on käynnissä viher- ja kivitöiden viimeistely – kyseiset työt jatkuvat myös tulevana torstaina ja perjantaina.

Työmaa hiljenee juhannuksen viettoon keskiviikkona 19.6.2019 ja palaamme taas työmaalle maanantaina 24.6.2019. Vain pieni ryhmä työskentelee Tapiolan liittymän alueella perjantaihin saakka.

Tunnelin kannella aloitetaan puiston rakentaminen juhannuksen jälkeen.

Työmaan ja alueen liikenneyhteyksien kartta:

Liikennejärjestelyt Keilaniemessä 19.6.2019

Lisätietoja hankkeesta:

Päivystysnumero akuutteihin turvallisuuteen ja liikenneturvallisuuteen liittyviin yhteydenottoihin on 040 352 3911. Liikenteen ongelmista voi ilmoittaa myös Väyläviraston Tienkäyttäjän linjalle numeroon 0200 2100 (maksu pvm/mpm). Tienkäyttäjän linja palvelee ympäri vuorokauden.

Kaikissa muissa palautteissa ja kysymyksissä palvelee hankkeen viestintätiimi sähköpostitse: kehayksi-pbm@bm.com. Lisätietoja hankkeesta löytyy myös Espoon kaupungin verkkosivuilta osoitteessa www.espoo.fi/kehayksi ja hankkeen Facebook-sivuilta osoitteessa http://www.facebook.com/kehayksikeilaniemi.

Tämä viikkokooste lähetetään kaikille hankkeen etenemisestä kiinnostuneille. Toimitamme koosteen tähän sähköpostiosoitteeseen, minkä ohella sen voi tilata hankkeen viestintätiimiltä (kehayksi-pbm@bm.com). Samaan osoitteeseen voi ilmoittaa, mikäli ette enää jatkossa toivo näitä koosteita. Rekisteriseloste löytyy Espoon kaupungin sivuilta.

Kehä I Keilaniemessä -rakennushanke toteutetaan 2016–2019 Espoon kaupungin ja Väyläviraston yhteistyönä. Urakan toteutuksesta vastaa SRV Infra Oy.