Kehä I Keilaniemessä -viikkokooste, viikko 12/2019

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
22.3.2019 klo 14.53

Kuulumiset työmaalta:

Ensi viikon aikana tunnelissa jatkuu teknisten laitteiden testaus. Täytemaan ajo tunnelin holville jatkuu edelleen, jonka lisäksi Keilaniemen puolelle aloitetaan väliaikaisen aidan rakentaminen.

Betonointityöt työmaalla on pääosin saatu jo suoritettua. Kaideasennustöiden loppuun saattaminen silloilla ja tukimuureilla on aloitettu, samoin kaikkien meluesteiden viimeistelytyöt.

Itärannan puolella Harjuviidan ja tunnelin välillä olevan puistoalueen toteutus kevyen liikenteen väylän osalta jatkuu. Pintamaiden kuorinta on saatu tehtyä ja louhepenkereen rakentamista jatketaan.

Otasolmusta Lehtisaaren suuntaan Valokeilan alueella on käynnissä maankaivuu, louhinta sekä maanalaisten putkilinjojen rakentaminen. Myös uuden liittymärampin rakentaminen Otasolmusta alas Kehä I:lle idän suuntaan aloitetaan.

Uuden sillan katujen rakennekerrosten rakentaminen jatkuu sillalle päin, ja sillan kannella tehdään viimeistelytöitä.

Tapiolan uuden liittymän rakentaminen uuden alikulkusillan alueella sekä alueen kaukolämpöputkiasennukset etenevät. Miestentien maanalaisia putkistoasennuksia jatketaan edelleen viikolla 13.

Työmaan ja alueen liikenneyhteyksien kartta:

Kehä 1 Keilaniemessä

Lisätietoja hankkeesta:

Päivystysnumero akuutteihin turvallisuuteen ja liikenneturvallisuuteen liittyviin yhteydenottoihin on 040 352 3911. Liikenteen ongelmista voi ilmoittaa myös Väyläviraston Tienkäyttäjän linjalle numeroon 0200 2100 (maksu pvm/mpm). Tienkäyttäjän linja palvelee ympäri vuorokauden.

Kaikissa muissa palautteissa ja kysymyksissä palvelee hankkeen viestintätiimi sähköpostitse: kehayksi-pbm@bm.com. Lisätietoja hankkeesta löytyy myös Espoon kaupungin verkkosivuilta osoitteessa www.espoo.fi/kehayksi ja hankkeen Facebook-sivuilta osoitteessahttps://www.facebook.com/kehayksikeilaniemi.

Tämä viikkokooste lähetetään kaikille hankkeen etenemisestä kiinnostuneille. Toimitamme koosteen tähän sähköpostiosoitteeseen, minkä ohella sen voi tilata hankkeen viestintätiimiltä (kehayksi-pbm@bm.com). Samaan osoitteeseen voi ilmoittaa, mikäli ette enää jatkossa toivo näitä koosteita. Rekisteriseloste löytyy https://www.espoo.fi/fi-FI/Asioi_verkossa/Tietosuoja

Kehä I Keilaniemessä -rakennushanke toteutetaan 2016–2019 Espoon kaupungin ja Väyläviraston yhteistyönä. Urakan toteutuksesta vastaa SRV Infra Oy.