Kehä I Keilaniemessä -viikkokooste, viikko 8/2019

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
22.2.2019 klo 15.09

Kuulumiset työmaalta:

Loppuviikosta ja viikonloppuna on oltava erittäin varovainen niin teillä kuin kevyen liikenteen väylillä, koska sään kylmetessä kosteat alueet ja lammikot jäätyvät erittäin liukkaiksi. Jatkamme hiekoitusta työmaa-alueilla tarpeen mukaan. Sään lämpenemisen myötä tiealueille on ilmestynyt runsaasti sulamis- ja valumisvesiä, jotka saavat aikaan suuriakin vesilammikoita. Lammikot saattavat aiheuttaa tiepäällysteen vaurioitumista, josta seuraa kuoppia ja reikiä tiehen.

Toivomme näin ollen autoilijoilta tarkkaavaisuutta ja malttia liikenteessä. Vettä poistetaan tieltä avaamalla lumipenkkoja. Päällystevaurioita on paikattu kuluneella viikolla ja paikataan jatkossakin tarpeen mukaan. Paikkaamisessa käytettävä massa on kylmäasfalttia, joka ei laadullisesti vastaa normaalia kestävää päällystettä ja irtoaa siten varsin helposti vilkkaan ja raskaan liikenteen alla.

Louhintatyöt ovat alkaneet Valokeilan alueella Lehtisaaren rampin läheisyydessä ja jatkuvat vielä ensi viikollakin (vko 9). Maankaivuu ja tierakenteiden rakentaminen jatkuvat samalla alueella. Otasolmussa rakennetaan kahta tukimuuria. Miestentiellä ja Valokeilassa puolestaan asennetaan maanalaisia putkistoja. Uudella sillalla putkitustyö ja tierakenteiden täyttötyöt ovat käynnissä. Tapiolan liittymässä jatketaan maanalaisten putkien asennusta sekä uuden rampin sillan täyttötöitä.

Perjantaina 22.2.2019 aloitetaan tukimuurin purkutyö Kehä I:sen ja uuden liittymän välistä – betonin rikkominen iskuvasaralla eli rammerointi kestää tulevan viikon ajan. Urakkaan kuuluvat pääväylät on saatu valaistua Länsiväylältä aina Vesitornin luona olevalle ylikulkusillalle asti, samoin Karhusaarentie. Uudet kaistamerkinnät Tapiolaan on myös tehty.

Työmaan ja alueen liikenneyhteyksien kartta:

Keilaniemi

Lisätietoja hankkeesta:

Päivystysnumero akuutteihin turvallisuuteen ja liikenneturvallisuuteen liittyviin yhteydenottoihin on 040 352 3911. Liikenteen ongelmista voi ilmoittaa myös Väyläviraston Tienkäyttäjän linjalle numeroon 0200 2100 (maksu pvm/mpm). Tienkäyttäjän linja palvelee ympäri vuorokauden.

Kaikissa muissa palautteissa ja kysymyksissä palvelee hankkeen viestintätiimi sähköpostitse: kehayksi-pbm@bm.com. Lisätietoja hankkeesta löytyy myös Espoon kaupungin verkkosivuilta osoitteessawww.espoo.fi/kehayksi ja hankkeen Facebook-sivuilta osoitteessa http://www.facebook.com/kehayksikeilaniemi.

Kehä I Keilaniemessä -rakennushanke toteutetaan 2016–2019 Espoon kaupungin ja Väyläviraston yhteistyönä. Urakan toteutuksesta vastaa SRV Infra Oy.