Kehä I Keilaniemessä -viikkokooste, viikko 2/2019

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
14.1.2019 klo 0.00

Kuulumiset työmaalta:

Rakentaminen tunnelin eteläpäädyssä jatkuu, ja liikenteenohjauslaitteiden asennustyöt etenevät. Eteläpäässä tunnelin ja Länsiväylän välisellä alueella on jo käytössä lopulliset katuvalot. Myös työt tierakenteiden parissa ovat käynnissä eteläpäässä. Tunnelin sisällä tehdään teknisiä asennuksia ja yhteystestauksia.

Louheen kaivuu ja poisajo sijoittuu parhaillaan Lehtisaaren suunnan rampille ja on käynnissä Otasolmun ja Valokeilan alueella sekä Miestentie 1 (entisen Gasumin) seinustan edessä. Myös rakennustyöt ovat keskittyneet Otasolmun alueelle, samoin valaistuksen rakentaminen välille Otasolmu–Tapiolan liittymä.

Uuden sillan viimeistä maatukea viimeistellään ja Itärannan puolella rakennetaan kevyen liikenteen väylän rakennekerroksia. Tapiolan liittymän alueella siirretään edelleen maanalaisia kaapeleita ja eristetään uutta alikulkusiltaa. Alueella valmistellaan alikulkusillan täyttötyötä ja tierakenteiden loppuunsaattamista Tapiolan uuden liittymän osalta. Vesitornin puoleisella uudella rakennettavalla kaistalla tiekerrosten viimeistely ja salaojituksen loppuun saattaminen ovat käynnissä. Vanhan alikulkusillan pinnan korjaus saadaan valmiiksi ja päällystettyä viikolla 4.

Työmaan ja alueen liikenneyhteyksien kartta:

Lisätietoja hankkeesta:

Päivystysnumero akuutteihin turvallisuuteen ja liikenneturvallisuuteen liittyviin yhteydenottoihin on 040 352 3911. Liikenteen ongelmista voi ilmoittaa myös Liikenneviraston Tienkäyttäjän linjalle numeroon 0200 2100 (maksu pvm/mpm). Tienkäyttäjän linja palvelee ympäri vuorokauden.

Kaikissa muissa palautteissa ja kysymyksissä palvelee hankkeen viestintätiimi sähköpostitse: kehayksi-pbm@bm.com. Lisätietoja hankkeesta löytyy myös Espoon kaupungin verkkosivuilta osoitteessa www.espoo.fi/kehayksi ja hankkeen Facebook-sivuilta osoitteesta http://www.facebook.com/kehayksikeilaniemi.

Tämä viikkokooste lähetetään kaikille hankkeen etenemisestä kiinnostuneille. Toimitamme koosteen tähän sähköpostiosoitteeseen, minkä ohella sen voi tilata hankkeen viestintätiimiltä (kehayksi-pbm@bm.com). Samaan osoitteeseen voi ilmoittaa, mikäli ette enää jatkossa toivo näitä koosteita. Rekisteriseloste löytyy Espoon kaupungin sivuilta.

Kehä I Keilaniemessä -rakennushanke toteutetaan 2016–2019 Espoon kaupungin ja Liikenneviraston yhteistyönä. Urakan toteutuksesta vastaa SRV Infra Oy.