Kehä I Keilaniemessä -viikkokooste, viikko 21/2018

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
25.5.2018 klo 13.35

Tapiolantien risteyksen/Hagalundintien alikulkusilta avataan liikenteen käyttöön tänään perjantaina klo 14.00. Alikulku on auki toistaiseksi.

Tunnelin eteläpäässä jatkuvat tukimuurin ja sillan rakentaminen, maanalaisten putkilinjojen asentaminen ja tiekerrosten täyttötöiden teko. Tunnelin vesieristystyöt ovat käynnissä koko tunnelin osuudella. Otasolmussa jatkuvat tukimuurien ja sillan kannen rakennustyöt, maanalaiset putkityöt, meluesteen rakentaminen ja teiden runkojen täyttötyöt.

Keilaniemessä Keilarannan kadulla rakennetaan hulevesiviemäreitä. Kyseisellä alueella on käytössä väliaikainen kiertotie, joka on viitoitettu maastoon.

Työmaan ja alueen liikenneyhteyksien kartta:

Lisätietoja hankkeesta:

Päivystysnumero akuutteihin turvallisuuteen ja liikenneturvallisuuteen liittyviin yhteydenottoihin on 040 352 3911. Liikenteen ongelmista voi ilmoittaa myös Liikenneviraston Tienkäyttäjän linjalle numeroon 0200 2100 (maksu pvm/mpm). Tienkäyttäjän linja palvelee ympäri vuorokauden.

Kaikissa muissa palautteissa ja kysymyksissä palvelee hankkeen viestintätiimi sähköpostitse: kehayksi-pbm@bm.com. Lisätietoja hankkeesta löytyy myös Espoon kaupungin verkkosivuilta osoitteessa www.espoo.fi/kehayksi ja hankkeen Facebook-sivulta osoitteesta http://www.facebook.com/kehayksikeilaniemi.

Tämä viikkokooste lähetetään kaikille hankkeen etenemisestä kiinnostuneille. Sen voi tilata hankkeen viestintätiimiltä (kehayksi-pbm@bm.com). Samaan osoitteeseen voi ilmoittaa, mikäli ei enää jatkossa toivo näitä koosteita.

Kehä I Keilaniemessä -rakennushanke toteutetaan 2016–2019 Espoon kaupungin ja Liikenneviraston yhteistyönä. Urakan toteutuksesta vastaa SRV Infra Oy.