Kaupungin vuosikertomus jaettiin kaikille espoolaisille

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
8.3.2019 klo 14.13

Espoo-lehti jaettiin koteihin lauantaina 9.3. Lehden liitteenä espoolaiset saivat ajankohtaisen kertomuksen kaupungin toiminnasta.

Espoossa luovuttiin vuosi sitten ns. perinteisen, vain pienen kohderyhmän tavoittavan vuosikertomuksen julkaisusta. Sen sijaan kaupunki haluaa raportoida toiminnasta kaikille veronmaksajille. Julkaisuun on koottu nostoja vuoden varrelta sekä keskeisiä talouden tunnuslukuja.

”Espoo-tarinaa tehdään yhdessä asukkaiden, yritysten ja yhteisöjen kanssa, joten meistä on tärkeää, että myös työn tuloksista kerrotaan kaikille espoolaisille”, kertoo viestintäjohtaja Satu Tyry-Salo.
”Kokeilimme tällaista tapaa viime vuonna ja keräsimme palautetta kuntalaisilta. Saadun palautteen perusteella jatkoimme tänä vuonna samalla linjalla.”

Virallisesti kaupungin menneestä vuodesta kerrotaan toimintakertomuksessa, jonka kaupunginhallitus hyväksyy osana tilinpäätöstä maaliskuussa ja valtuusto kesäkuun loppuun mennessä.

Espoolaiskoteihin jaettava Hetkiä Espoosta 2018 -julkaisu sisältää ruotsinkielisen tiivistelmän. Julkaisusta on tehty myös englanninkielinen versio. Molemmat ovat luettavissa verkkolehtinä.

Hetkiä Espoosta 2018

Moments from Espoo 2018