Pieni ja kodinomainen Päiväkoti Murut avaa ovensa Haukilahdessa

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
24.5.2019 klo 12.50

Päiväkoti Murut on pieni, kodinomainen kyläpäiväkoti, josta lapset saavat parhaat mahdolliset eväät tulevalle koulutielle ja elämään. Päiväkoti tarjoaa lapsille turvallisen ja kodinomaisen kasvu- ja oppimisympäristön sekä aidosti välittävän ja lämpimän henkilöstön.

Muruissa lapsi saa olla oma itsensä iloineen, suruineen, kiinnostuksenkohteineen ja juttuineen. Eri ikäiset lapset jakavat arjen ja touhuavat yhdessä. Isot hoitavat ja hellivät pienempiä ja pienemmät oppivat isoilta. Henkilöstöllä vuosikymmenten kokemus varhaiskasvatuksesta yhdistyy virkistäviin näkökulmiin ja tämän päivän lasten oppimistarpeisiin.

Murut on yrittäjävetoinen, vanhempien ja varhaiskasvattajien yhdessä perustama yritys

Murujen perustajista löytyy todellisia ruuhkavuosissa taistelevia vanhempia. Uskomme, että työn ja perhe-elämän yhdistämisen haasteisiin voi myös päiväkoti vastata. Pyrimme helpottamaan perheiden arkea ja luomme mahdollisuuksia perheen yhdessäoloon. Muruissa lapsi on varhaiskasvatuksen keskiössä, jonka lisäksi päiväkoti tukee koko perhettä työn ja perhe-elämän vaatimusten keskellä.

Muruissa on yhteensä 36 lapsipaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille. Muruissa sisarukset voivat toimia eri ryhmissä, mutta jakavat saman arjen päiväkodin pienuuden ansioista. Murut sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä; Länsiväylän bussit ja Niittykummun metroasema ovat kivenheiton päässä.

Voit hakea Muruihin nettisivujen kautta: www.paivakotimurut.fi tai soittamalla päiväkodinjohtaja Maarit Jaakkolalle, 050 523 0150.

Tervetuloa joukkoon!