Otaniemen päiväkoti

Espoon varhaiskasvatuksessa on otettu käyttöön toimintakalenterit, josta voi seurata yksikön sekä ryhmien tapahtumia ja tiedotteita. Niihin voi tutustua alla olevasta linkistä.

Otaniemen päiväkoti toimintakalenteri

kaksi lasta kävelee laiturilla sateessa

Otaniemen päiväkoti sijaitsee Aalto - yliopiston kampusalueella, meren läheisyydessä keskellä Teekkarikylää. Otaniemen päiväkodissa on pitkät perinteet päiväkotitoiminnassa ja se on toiminut nykyisellä paikallaan jo vuosikymmeniä.

Otaniemen päiväkodissa on lapsia monista eri kulttuureista. Kulttuurinen moninaisuus nähdään voimavarana. Meillä arvostetaan ja hyödynnetään suomen kieltä ja suomalaista kultturiperintöä. Meillä rohkaistaan lapsia käyttämään kieltä monipuolisesti ja monikielisyyden näkyväksi tekeminen on osa arkeamme.

Päiväkodissa on uudistettu, liikkumista ja ulkona oppimista edistävä piha-alue.

Luonnon läheisyys, Otaniemen kirjastopalvelut sekä Tapiolan monipuoliset kulttuuripalvelut, tarjoavat hyvät mahdollisuudet oppimisympäristön rikastuttamiseen ja laajentamiseen.

Otaniemen päiväkodissa luomme lapsille ympäristön, jossa jokainen voi tuntea itsensä tervetulleeksi ja voi kokea pääsevänsä ryhmään mukaan omana, arvokkaana itsenään.

Lämmin, suvaitsevainen ja iloinen ilmapiiri luo lapselle turvallisen ympäristön oppia uusia taitoja.

Lähiluonto, leikkipuistot, kirjasto ja urheilukenttä kuuluvat myös olennaisena osana Otaniemen päiväkodin oppimisympäristöön. Ne tarjoavat kokemuksia, materiaaleja ja monipuolisia mahdollisuuksia leikkiin ja tutkimiseen.

Otaniemen päiväkodissa on tällä hetkellä 3 lapsiryhmää 1-5 -vuotiaille lapsille.

lLeikkiautot ajavat ikkunalaudalle rakennetulla tiellä.

Hyödyllisiä linkkejä

Lomakkeet

Varhaiskasvatussuunnitelma

ruokalistat