Mankkaan päiväkoti

Mankkaan päiväkodin laajennustyö on alkanut elokuussa 2020. Lisää tietoa hankeaikataulusta.

Oman työmaa-aidan lisäksi Mankkaan lapset ovat tehneet taidetta Kaitaan Metrotyömaa- aitaan. Kävelytiestä on tullut ihanan pirteä lasten teosten myötä. Lisää tietoa teoksesta (nro 4) ja sijainnista.

Lapset tekivät katutaidetta metrotyömaalle.

Päiväkoti sijaitsee vanhan Jurkkalan tilan pihapiirissä Alepan takana, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Esiopetusryhmän tilat sijaitsevat tällä hetkellä Mankkaanpuron ala-asteen ja Purolan päiväkodin vieressä. Elokuusta 2021 alkaen esiopetus jatkuu Mankkaan päiväkodilla osoitteessa Vanhan-Mankkaankuja 2 B.

Päiväkodissamme luonto on luonteva osa arkea. Säännölliset retket lähiympäristöön ja -metsään sekä kaunis pihapiiri ympäristöineen luovat lapsille positiivisia luontokokemuksia.

Luonto on lasten elämysten ja kokemusten lähteenä päivittäin ja kierrätys- sekä luonnonmateriaaleja hyödynnetään taidekasvatuksessa ja leikeissä. Kestävän kehityksen toiminnalla olemme ansainneet arvostetun Vihreän lipun. Vihreän lipun periaatteet johdattavat lapsia käytännön tekoihin luonnon hyväksi.

Lapsen itseluottamusta ja positiivista minäkuvaa vahvistetaan päivittäisessä toiminnassa. Lapsille annetaan mahdollisuuksia kokea ja kokeilla sekä harjoitella erilaisia taitoja kannustavassa ilmapiirissä. Lapsen päivästä tehdään turvallinen ja onnellinen kohtaamalla lapsi aidosti kuunnellen.

Tervetuloa osaksi Mankkaan päiväkodin yhteisöä!