Laakakiven päiväkoti

Laakakiven päiväkodin toimintakalenteri

Espoon varhaiskasvatuksen toimintakalenterista voi seurata Laakakiven päiväkodin yhteisiä tapahtumia ja tiedotteita sekä ryhmien ohjelmaa.

Laakakiven päiväkoti sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella Tapiolan ja Laajalahden välissä. Sijaintimme mahdollistaa säännöllisen toiminnan ympäröivässä luonnossa sekä Tapiolan ja Leppävaaran kulttuuripalvelujen monipuolisen käytön.

Päiväkodissamme toimii kolme lapsiryhmää 1-5-vuotiaille lapsille, sekä yksi esiopetusryhmä.

Päiväkodissa on useita jakotiloja, esimerkiksi iso liikuntasali, veistohuone, pikkukeittiö, vesileikkihuone sekä pieni kirjasto. Kaikki tilat ovat lasten aktiivisessa käytössä. Toiminta rakennetaan lasten mielenkiinnon kohteiden ja tarpeiden pohjalta kattaen oppimisen eri osa-alueet.

Tavoitteena on vahvistaa lasten omaa ajattelua ja oppimista, vuorovaikutus- ja itseilmaisutaitoja sekä arjen taitoja. Lisäksi tarjoamme kokemuksia tieto- ja viestintätekniikasta sekä osallistumisesta ja vaikuttamisesta toiminnan suunnittelussa, toteuttamisessa ja arvioinnissa. Tavoitteenamme on olla oppimaan ja leikkiin innostava yhteisö

Toimimme tiiviissä yhteistyössä perheiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa kaikissa lapsiin liittyvissä asioissa.

Päiväkodissa on myös vanhempaintoimikunta, jolla on mahdollisuus järjestää erilaisia tapahtumia päiväkodissa.