Tiistilänraitin päiväkoti

Tervetuloa, Mirë se vini , S oo dhawow, Tere tulemast, Bienvenu, Welcome, Dobrodošli

Tiistilänraittiin!

Moninaisuus on päiväkotimme vahvuus ja toimintamme lähtökohtana on lapsen ainutlaatuisuuden arvostaminen. Sensitiivisesti tartumme lasten viesteihin huomioiden lasten yksilölliset tarpeet. Kehitämme yhteisöllisesti erilaiset oppimisen osa-alueet huomioivaa pedagogista toimintaamme osallistaen lapsia ja vanhempia suunnitteluun sekä yhteisten sopimusten luomiseen. Kielitietoinen varhaiskasvatus näkyy kaikessa toiminnassamme. Vahvistamme lasten myönteistä minäkuvaa ja ilmaisun keinoja. Tuemme myös lasten vertaissuhteita sekä tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Positiivisen pedagogiikan keinoin nostamme esille arjen ilon hetket ja myönteiset luonteenpiirteemme.

Lämpimässä ja kiireettömässä ilmapiirissä lapsi tulee meillä kuulluksi ja nähdyksi omana arvokkaana itsenään. Iloitsemme yhdessä oppimisesta tehden näkyväksi vahvuutemme ja kiinnostuksen kohteemme. Toimintatavoissamme näkyvät yhteisölliset hyveemme - huumorintajuisuus, avuliaisuus, joustavuus ja keskustelevuus. Hyveet toimivat myös kasvatuksemme välineinä.

Tiistilänraitin päiväkodissa on seitsemän esiopetusta ja varhaiskasvatusta tarjoavaa ryhmää. Kaksi ryhmää toimii Tiistilän koulun tiloissa. Päiväkotimme sijaitsee keskeisellä ja vehreällä paikalla Matinkylässä.

Tiistilänraitin päiväkodin toimintakalenteri

Hyödyllisiä linkkejä 

Varhaiskasvatuksen lomakkeet

Varhaiskasvatussuunnitelma

Esiopetus