Planeetan päiväkoti

Espoon varhaiskasvatuksen toimintakalenteri

Espoon varhaiskasvatuksessa on otettu käyttöön toimintakalenterit, joista voi seurata yksikön sekä ryhmien tapahtumia ja tiedotteita. Siihen voi tutustua alla olevasta linkistä.

Planeetan päiväkodin toimintakalenteri

päiväkotirakennus

Päiväkodin piha

Planeetan päiväkoti on pieni kahden lapsiryhmän päiväkoti Olarissa. Päiväkoti sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Hyödynnämme aktiivisesti lähialueen kulttuuri ja liikunta tarjontaa.

Arvostamme positiivista ja seesteistä ilmapiiriä, jossa lapset ja aikuiset voivat hyvin. Huomioimme jokaisen lapsen mielenkiinnon kohteet ja tarpeet, jotta kaikki pääsevät osallisiksi varhaiskasvatusyksikkömme kiinteään ja välittävään yhteisöön. 

Korostamme yksikössämme avuliaisuutta, reiluutta ja ystävällisyyttä hyveinä. Tiivis kasvatusyhteistyö vanhempien kanssa on meille tärkeää. Panostamme ryhmien väliseen yhteistyöhön.

Liikkuva varhaiskasvatus logo

Toiminnassamme painottuu liikunnallisuus. Käytämme monipuolisia oppimisympäristöjä mm. metsää, puistoja, kirjastoa, satunnaisia muita kohteita. Toteutamme vasua myös projektityöskentelymallin mukaisesti.

dokumentointti. koppakuoriaisia, kastematoja dokumentointi, ötökkä rakennuspiste dokumentointi askartelu perhonen, ötökät dokumentointi kotilo

Hyödyllisiä linkkejä:

Varhaiskasvatuksen lomakkeet

Varhaiskasvatussuunnitelma