Opinmäen päiväkoti

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Päiväkodissa on seitsemän ryhmää, joissa on hoitopaikkoja 1 – 6-vuotiaille lapsille. Päiväkodissa annetaan myös esiopetusta.

Kasvatustoiminnan pedagogisessa suunnittelussa noudatetaan Espoon varhaiskasvatussuunnitelman sisällöllisiä tavoitteita. Aamupalatarjoilun päätyttyä kaikissa ryhmissä on leikin, toiminnan ja oppimisen aikaa.

Arjessamme näkyy pienryhmätoiminta, ryhmät käyttävät tiloja sekä sisällä että ulkona porrastetusti. Useita asioita tapahtuu samaan aikaan eri paikoissa erikokoisissa ryhmissä.

Opinmäen kampus Suurpellon alueella on kansainvälinen ja monikulttuurinen yhteisö. Kyseessä on monipuolinen toimintakeskus, joka toteuttaa ideaa elinikäisestä oppimisesta. Opinmäessä on laaja valikoima Espoon sivistystoimen palveluita eri-ikäisille kuntalaisille. Kampuksella toimii kansainvälinen koulu, suomenkielinen koulu, päiväkoti, liikunta -ja nuorisopalvelut, kirjasto sekä Omnia.

Espoon varhaiskasvatuksessa otetaan käyttöön toimintakalenteri

Espoon varhaiskasvatus kehittää kuntalaisille suunnattua sähköistä asiointia. Ensimmäisessä vaiheessa on valmistunut toimintakalenteri, josta voi seurata yksikön tapahtumia ja tiedotteita. Toimintakalenteri on otettu käyttöön muutamassa varhaiskasvatuksen yksikössä ja sen  käyttöönotto etenee vuoden 2018 aikana. Opinmäen toimintakalenteri on valmistunut ja siihen voi tutustua alla olevasta linkistä.

Opinmäen päiväkodin toimintakalenteri