Ellipsin päiväkoti

Lapset ovat ainutlaatuisia ja arvokkaita ja jokaisen lapsen mielipiteet ja ajatukset ovat meille tärkeitä. Lapsia kiinnostava, innostava ja sopivasti haastava toiminta ja ympäristö luovat hyvän pohjan lapsen oppimiselle, kasvulle ja kehitykselle. Tarjotaksemme hyvän kasvu -ja oppimisympäristön olemme kysyneet lapsilta mikä heidän mielestään päiväkodissa on kivaa. Alla olevassa kuvassa ovat lasten vastaukset.

                     Kuvassa asioita joista lapset pitävät esimerkiksi sadut, leikkiminen ja kaverit.

Päiväkodissamme ratkaisukeskeisyys, lämmin vuorovaikutus ja hauskuus ovat toimintamme ydintä. Tavoitteenamme on yhteisöllinen pedagoginen toiminnan suunnittelu, jossa keskitymme luomaan uutta. Huomioimme toistemme vahvuudet ja osaamisen. Pidämme tärkeänä lasten ja aikuisten osallisuutta ja hyvinvointia sekä oppimisen iloa.Toimintakulttuurissamme näkyvät yhteiset hyveet: joustavuus, keskustelevaisuus ja avuliaisuus. Teemme luottamuksellista yhteistyötä lasten vanhempien kanssa.

Päiväkodissamme lapsia kasvatetaan osaksi yhteisöämme ja heitä opetetaan suhtautumaan myönteisesti itseensä, ottamaan vastuuta ja huomioimaan toiset iloisessa, kannustavassa ja turvallisessa ilmapiirissä. 

Ellipsin päiväkoti sijaitsee keskeisellä paikalla Kuitinmäessä, hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Espoon varhaiskasvatuksen toimintakalenteri

Espoon varhaiskasvatuksessa on otettu käyttöön toimintakalenterit, joista voitte seurata yksikön sekä ryhmien tapahtumia ja tiedotteita. Ellipsin päiväkodin toimintakalenteriin voitte tutustua alla olevasta linkistä.

Ellipsin päiväkodin toimintakalenteri

Hyödyllisiä linkkejä

Varhaiskasvatuksen lomakkeet

Varhaiskasvatussuunnitelma

Esiopetus