Lintuvaaran päiväkoti

Harakan lastentarhana vuonna 1957 avattu Lintuvaaran päiväkoti on Espoon vanhin kunnallinen päiväkoti. Päiväkotimme koki täydellisen peruskorjauksen 2014 - 2015 ja nyt tilamme ovat "paremmat kuin uudet". Lintuvaaran päiväkodissa on esiopetusta, esiopetukseen liittyvää varhaiskasvatusta ja varhaiskasvatusta 1-5 -vuotiaille lapsille.

Lintuvaaran päiväkoti ja koulu sijaitsevat vierekkäin, esiopetuksen tilat ovat omassa "siivessä" koulun yhteydessä. Päiväkotia ja koulua ympäröi suuri leikkipiha, urheilu / luistelukenttä ja metsäinen pientaloalue. Ympäristö tarjoaa loistavat mahdollisuudet liikuntaan, leikkiin ja metsäretkiin.

Lapset metsässä

Leikki on lapsen elämän keskeinen sisältö ja luonnon oma keino kehittää aivoja ja oppia uutta. Leikki, kaverit ja hyvä hoiva tekevät onnelliseksi.

Lapset jumppaa salissa Lapset jumppaa salissa

salin lava

Oppiminen on kivaa ja harjoittelu auttaa onnistumaan!

Osallisuus lapset

Osallisuus on enemmän kuin pelkkää mukanaoloa, se on porukkaan kuulumista. Osallisuuden työkaluja ovat empatia ja vuorovaikutus. Osallisuus on kaikkien oikeus - lasten ja aikuisten.

Pehmohuone

Päiväkotielämä mahdollistaa lapselle ystävät ja kuulumisen yhteisöön. Yksin voi joskus leikkiä, mutta yksinäiseksi ei saa jäädä kukaan. Kaverin kanssa on kaikki hauskempaa ja helpompaa.

Lapsi aikuisen sylissä

Tavoitteenamme on, että lapsi tulee varhaiskasvatukseen mielellään ja vanhemmalla on hyvä mieli jättää lapsi meille. Haluamme välittää lapselle tunteen, että "pidämme sinusta, kiva kun tulit tänään".

"Ihmisyyden perustaitoja on osata olla hyvä toiselle. Se taito opitaan lapsena. Yhdessä yrittäen -ja onnistuen."