Leppäsillan päiväkoti

Vuonna 1987 perustettu päiväkoti sijaitsee Karakalliossa hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Punaisten puisten rakennusten ikkunoista voi ihailla peltomaisemaa ja luonnossa tapahtuvia vuodenaikojen muutoksia. Lähellä oleva metsä, Leppävaaran urheilupuisto palveluineen ja vuonna 2015 uusittu piha mahdollistavat monipuolisen ulkoilun, retkeilyn ja liikunnan.

Olemme tiivis ja lämmin yhteisö. Turvallisessa, kannustavassa ja lasta kunnioittavassa ilmapiirissä lapsi saa kasvaa ja kehittyä omien valmiuksiensa ja kehitystasonsa mukaisesti.
Tarjoamme lapselle monipuolista varhaiskasvatusta, joka perustuu valtakunnallisiin varhaiskasvatussuunnitelman ja esiopetussuunnitelman perusteisiin, sekä Espoon varhaiskasvatussuunnitelmaan ja esiopetuksen opetussuunnitelmaan.

Toimintatapamme mahdollistaa lapsen osallisuuden toteutumisen. Keskeiset työskentelytapamme ovat leikki ja pienryhmätoiminta, jossa otetaan huomioon lapsen ikä, kehitysvaiheet ja kiinnostuksen kohteet. Aikuiset ovat lasta varten. Muokkaamme jatkuvasti toimintatapojamme. Kannustamme, tuemme ja ohjaamme lasten aktiivista liikkumista sisällä ja ulkona.

Päiväkodissamme on tällä hetkellä varhaiskasvatusta ja esiopetusta 1-6 vuotiaille lapsille.

Leppäsillan päiväkodin toimintakalenteri.