Kartanonpuiston päiväkoti

Etelä- Leppävaarassa Albergan Kartanon kupeessa sijaitsee Kartanonpuiston päiväkoti. Päiväkodissa on 1-5-vuotiaita lapsia.

Kannustamme lapsia leikkiin ja vuorovaikutukseen kulttuurisesti moninaisessa ympäristössämme. Tilojamme kuvataan kodikkaiksi, turvallisiksi ja viihtyisiksi. Kaupunkikeskuksen ydin, puisto ja lähiympäristö näkyvät toiminnassamme. Henkilökuntammme työssä heijastuu ammatillisuus, kokemus ja jatkuva oppiminen. Päivittäinen vuorovaikutus lasten ja perheiden kanssa on meille tärkeää.

Päiväkotimme on mukana Innovatiiviset oppimisympäristöt hankkeessa. Kehitämme leikkiä ja leikkitiloja yhdessä lasten ja perheiden kanssa.

Espoon varhaiskasvatuksessa otetaan käyttöön toimintakalenteri

Espoon varhaiskasvatus kehittää kuntalaisille suunnattua sähköistä asiointia. Ensimmäisessä vaiheessa on valmistunut toimintakalenteri, josta voi seurata yksikön tapahtumia ja tiedotteita. Toimintakalenteri on otettu käyttöön muutamassa varhaiskasvatuksen yksikössä ja sen käyttöönotto etenee vuoden 2018 aikana. Tämän päiväkodin toimintakalenteri on valmistunut ja siihen voi tutustua alla olevasta linkistä.

Päiväkodin toimintakalenteri