Kartanonpuiston päiväkoti

Etelä- Leppävaarassa Albergan Kartanon kupeessa sijaitsee Kartanonpuiston varhaiskasvatusyksikkö. Meillä on kaksi ryhmää 3-5v ja 1-3v.

Kartanonpuiston arki perustuu valtakunnalliseen ja Espoon varhaiskasvatussuunnitelman tavoitteisiin ja sosiaalisesti kestävän kehityksen ajatuksiin.

Kartanonpuisto on pieni ja lämmin yhteisö. Haluamme kasvattaa itsenäisiä, toiset huomioon ottavia lapsia. Lapsen osallisuus, tarpeet ja mielenkiinnon kohteet ohjaavat toimintaamme, toimintaympäristön suunnittelua ja toteutusta. Kartanonpuistossa haluamme luoda turvallisen, tasavertaisen ja kaikenlaiset tunteet hyväksyvän ilmapiirin. Tarjoamme lapsille mahdollisuuden kokea oppimisen ja onnistumisen iloa.

Kannustamme lapsia leikkiin ja vuorovaikutukseen kulttuurisesti moninaisessa ympäristössämme. Tilojamme kuvataan kodikkaiksi, turvallisiksi ja viihtyisiksi. Kaupunkikeskuksen ydin, puisto ja lähiympäristö näkyvät toiminnassamme. Henkilökuntammme työssä heijastuu ammatillisuus, kokemus ja jatkuva oppiminen. Päivittäinen vuorovaikutus lasten ja perheiden kanssa on meille tärkeää.

Varhaiskasvatusyksikkömme on mukana Liikkuva lapsi varhaiskasvatuksessa hankkeessa.

Tämän varhaiskasvatusyksikön toimintakalenteriin voi tutustua alla olevasta linkistä.

Päiväkodin toimintakalenteri