Ajurinmäen päiväkoti

Varhaiskasvatusyksikkö sijaitsee Vallikalliossa, pohjois-Leppävaarassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkodissa on kolme 0-5 vuotiaiden lasten ryhmää sekä esiopetusryhmä.

Toiminta-ajatus ja toimintakulttuuri Ajurinmäessä lapsella on mahdollisuus kokea ja oppia monipuolisesti omat mielenkiinnon kohteet huomioiden, turvallisesti yhdessä ryhmän sekä sitoutuneiden, ammattitaitoisten aikuisten kanssa. Meillä lapsi tulee kuulluksi ja nähdyksi.

Lapsen osallisuus on vahvasti läsnä kaikessa arjen toiminnassa. Kuuntelemme ja kannustamme lapsia ilmaisemaan ajatuksiaan ja tunteitaan.

tiitiäiset 5. pienet maalaa Pienryhmissä toimiminen sekä spontaanit lapsilähtöiset hetket luovat pohjan arjen toiminnalle.

Monikulttuurisuus on meille rikkaus ja osa arkea sekä toimintaa.

Oppimisympäristö Ympäröivä luonto ja suuret piha-alueet tarjoavat monipuolisen toimintaympäristön ja loistavat mahdollisuudet liikuntaan. Kävelymatkan päästä löytyvät myös urheilukenttä ja uimahalli.

Tietoa lapsiperheille: https://www.espoo.fi/fi-FI/Lapsiperheet/Pikkulapset

Hakeminen varhaiskasvatukseen Espoossa: https://www.espoo.fi/fi-FI/Kasvatus_ja_opetus/Varhaiskasvatus/Hakeminen_varhaiskasvatukseen

Maksut varhaiskasvatuksessa: https://www.espoo.fi/fi-FI/Kasvatus_ja_opetus/Varhaiskasvatus/Maksut_varhaiskasvatuksessa

Varhaiskasvatuksen lomakkeet: https://www.espoo.fi/fi-FI/Kasvatus_ja_opetus/Varhaiskasvatus/Lapsi_varhaiskasvatuksessa/Lomakkeet