Tillinmäen päiväkoti


Tillinmäen päiväkoti on aloittanut toimintansa maaliskuussa 2012. Päiväkotimme sijaitsee Tillinmäen pientaloalueella ja sen vieressä on bussien 124 ja 158 päätepysäkit. 

Ryhmät 
Päiväkodissamme toimii viisi lapsiryhmää Tepsuttajat, Sipsuttajat, Tempputossut, Touhutassut ja Vipeltäjät. Varhaiskasvatuspaikkoja on 1-6 – vuotiaille lapsille yhteensä n 100. Päiväkodissamme tarjotaan esiopetusta ja kerhotoimintaa.
Toimintamme perustana on lapsilähtöisyys ja pienryhmätoiminta. Teemme tiivistä yhteistyötä perheiden kanssa.

Tilat
Päiväkodin tilat ovat avarat ja valoisat. Ryhmätilojen lisäksi kaikkien yhteisessä käytössä ovat liikuntasali, kirjasto sekä erilaiseen toimintaan soveltuvat aulatilat. 

Toimintaperiaatteet
Meille on tärkeintä, että lapsella on turvallinen olo Tillinmäen päiväkodissa. Yhteistyö ja yhteisöllisyys korostuvat toiminnassamme. Pienryhmätoiminnassa lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi.  Päiväkotimme tilat ja ympäristö innostavat monipuoliseen liikuntaan. Hyödynnämme päiväkodin läheisyydessä olevaa urheilukenttää, lähimetsää ja leikkipuistoja. Kouluttaudumme alan kursseilla, jolloin liikunta näkyy arjen toiminnassamme.

Yhteistyö perheiden kanssa
Henkilökuntamme on käynyt kasvatuskumppanuuskoulutuksen. Sovimme perheen kanssa hoidon aloituskäytännöistä ja voimme tehdä tutustumiskäynnin lapsen kotiin. Teemme jokaiselle lapselle varhaiskasvatussuunnitelman tai lapsen esiopetuksen suunnitelman yhdessä vanhempien kanssa.