Tillinmäen päiväkoti


Tillinmäen päiväkoti on aloittanut toimintansa maaliskuussa 2012. Päiväkotimme sijaitsee Tillinmäen pientaloalueella ja sen vieressä on bussien 124 ja 157 päätepysäkit. 

Ryhmät 
Päiväkodissamme toimii kuusi lapsiryhmää Tepsuttajat, Vipeltäjät, Temmeltäjät, Tempputossut, Touhutassut ja Sipsuttajat. Varhaiskasvatuspaikkoja on 1-6 – vuotiaille lapsille yhteensä n 100. Päiväkodissamme tarjotaan esiopetusta ja kerhotoimintaa.

Tilat
Päiväkodin tilat ovat avarat ja valoisat. Ryhmätilojen lisäksi kaikkien yhteisessä käytössä ovat liikuntasali, kirjasto sekä erilaiseen toimintaan soveltuvat aulatilat. 

Toimintaperiaatteet
Toimintamme perustana on lapsilähtöisyys ja pienryhmätoiminta. Lasten osallisuus on meille tärkeää. Teemme tiivistä yhteistyötä perheiden kanssa ja panostamme lapsen turvalliseen oloon päiväkodissa. Yhteistyö ja yhteisöllisyys korostuvat toiminnassamme. Pienryhmätoiminnassa lapsi tulee nähdyksi ja kuulluksi.  Päiväkotimme tilat ja ympäristö innostavat monipuoliseen liikuntaan. Hyödynnämme päiväkodin läheisyydessä olevaa urheilukenttää, lähimetsää ja leikkipuistoja.
Liikunta on osa arkeamme! 

Yhteistyö perheiden kanssa
Henkilökuntamme on käynyt kasvatuskumppanuuskoulutuksen. Sovimme perheen kanssa varhaiskasvatuksen aloituskäytännöistä ja voimme tehdä tutustumiskäynnin lapsen kotiin. Teemme jokaiselle lapselle varhaiskasvatussuunnitelman tai lapsen esiopetuksen suunnitelman yhdessä vanhempien kanssa.

Toimintakalenteri
Toimintakalenterista pääsee katsomaan kunkin ryhmän viikko-ohjelman.

Facebook
Facebookiin päivitämme kuvaterveisiä viikoittain.