Laurinlahden päiväkoti

Päiväkotimme sijaitsee Laurinlahdessa ja toimintamme alkoi vuonna 1987.
Päiväkodissamme on tilat neljälle lapsiryhmälle.

Ryhmät
Päiväkodissamme toimii neljä lapsiryhmää: Nallet, Otsot, Kontiot sekä Merikarhut. Paikkoja 1-7-vuotiaille lapsille on tällä hetkellä noin 75. Päiväkodissamme toimii esiopetusryhmä. Pienryhmätoiminta ja yhteistoiminnallinen oppiminen ovat kaikkien ryhmien toimintatapoja. 

Sijainti
Laurinlahden päiväkoti sijaitsee Kourakujalla meren läheisyydessä rauhallisella pientaloalueella.

Toiminta-ajatus
Toiminta-ajatuksemme on luoda turvallinen ja lasta kunnioittava oppimisympäristö, joka houkuttelee lasta ajattelemaan, ihmettelemään, tutkimaan ja oivaltamaan. Haluamme antaa lapsille "elämyksiä elämän eväiksi" pienryhmissä toimien.

Päivät Laurinlahden päiväkodissa sujuvat laulaen, leikkien, saduttaen, jumpaten, lepäillen ja rentoutuen, askarrellen, musisoiden, piirrellen, retkeillen, luistellen, hiihtäen, liukuen, palloa potkien, maalaten, savitöitä tehden, laskien matikkaa ja mäkeä, draamaillen, hiekkakakkuja tehden hyppynarua hyppien: kaikkea tätä teemme hyvät tavat huomioon ottaen ja toisiamme kunnioittaen.

Päiväkotimme toimii Helsingin yliopiston kenttäpäiväkotina ja TET-torin kautta tettiläiset voivat hakeutua meille harjoitteluun. Meillä on myös Omnian opiskelijoita työharjoittelussa. 

Laurinlahden päiväkodin toimintakalenteri