Vanttilan päiväkoti ja Lasten liikunnan oppimiskeskus

Vanttila, jossa päiväkoti sijaitsee on osa Suur-Kauklahden aluetta. Lähialueemme on luonnonläheinen ja lapsiystävällinen metsineen ja puistoineen. Muun muassa kaupungin puutarha ja rakennettu leikkipuisto sijaitsevat lähellä päiväkotia. Asuntoalueena alue on pientalovaltainen ja kehittyvä.

Vanttilan päiväkoti ja Lasten liikunnan oppimiskeskus tarjoaa laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta. Liikunnan näkökulma on huomioitu jo päiväkodin suunnitteluvaiheessa ja iloinen liikunta on mukana kaikissa arjen toiminnoissa. Päiväkoti tarjoaa turvallisen kasvuympäristön, jossa on monipuoliset toimintamahdollisuudet liikunnan lisäksi myös leikille, tarinoille, luovalle ilmaisulle sekä tutkimiselle.
Suunnittelemme ja toteutamme toimintaa yhdessä perheiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Lasten liikunnan oppimiskeskus palvelee koko Espoon varhaiskasvatusta ja esiopetusta.

Tällä hetkellä päiväkodissamme on lapsiryhmiä 1-6-vuotiaille lapsille ja 6-vuotiaiden esiopetusryhmä. Osa esiopetuksesta järjestetään Vanttilan koulun tiloissa.

Espoon varhaiskasvatuksessa otetaan käyttöön toimintakalenteri

Espoon varhaiskasvatus kehittää kuntalaisille suunnattua sähköistä asiointia. Ensimmäisessä vaiheessa on valmistunut toimintakalenteri, josta voi seurata yksikön tapahtumia ja tiedotteita. Toimintakalenteri on otettu käyttöön muutamassa varhaiskasvatuksen yksikössä ja sen  käyttöönotto etenee vuoden 2018 aikana. Vanttilan päiväkodin toimintakalenteri on valmistunut ja siihen voi tutustua alla olevasta linkistä.

Vanttilan päiväkodin toimintakalenteri