Suvelan päiväkoti

Suvelan päiväkoti sijaitsee Suvelan keskustassa Kirstintiellä Suvelan asukaspuiston ja Suvelan kappelin läheisyydessä. Liikenneyhteydet Espoon sisällä ja Helsinkiin ovat erinomaiset.

Kasvatusperiaatteemme on kannustavassa, turvallisessa ja kiireettämässä ilmapiirissä kasvattaa itseensä luottavia, suvaitsevaisia ja elämän myönteisiä lapsia yhteystyössä perheiden kanssa. Suomen kieli on vahvassa roolissa toiminnassamme ja huomioimme sen kaikissa arjen tilanteissa.Toimimme päivän aikana mahdollisimman paljon pienryhmissä, jolloin kasvattajalla on mahdollisuus havainnoida lasta ja suunnitella sekä mukauttaa toimintaa sen mukaan. Pienryhmähetkien lisäksi toimimme erikokoisissa ryhmissä, jotka voivat olla joko pysyviä tai vaihtuvia ja kokoonpanoltaan erilaisia, toimintahetkien tarpeen mukaan muuttuvia.

Päiväkodissamme toimii viisi ryhmää: Peukaloiset, Satakielet, Sirkut, Tintit ja Varpuset. Varhaiskasvatuspaikkoja on 1-6 vuotiaaseen. Päiväkodin tilat ovat valoisat ja avarat. Jokaisella ryhmällä on oman tilansa lisäksi käytössä teemoitettuja pienryhmätiloja sekä monipuolinen liikuntasali.

Espoon varhaiskasvatus kehittää kuntalaisille suunnattua sähköistä asiointia. Ensimmäisessä vaiheessa on valmistunut toimintakalenteri, josta voi seurata yksikön tapahtumia ja tiedotteita.

Suvelan varhaiskasvatusyksikön toimintakalenteri

Hakeminen varhaiskasvatukseen

Espoon varhaiskasvatus (pdf)

Esiopetuksen työ- ja loma-ajat

Esiopetuksen lomakkeet

Olemme koonneet vinkkejä lasten kanssa kotona oleville huoltajille

Suvelan kukka

Suvela puu