Nupurin päiväkoti

Nupurin päiväkoti sijaitsee Nuuksion kansallispuiston läheisyydessä luonnon keskellä.

Nupurin päiväkodissa vaalimme lapsuutta kasvatuskumppaneina vanhempien kanssa. Annamme hyvää perushoitoa, kasvatusta ja opetusta turvallisessa, kannustavassa ilmapiirissä huomioiden myös lapsen yksilölliset tarpeet. Hyväksymme lapsen omana itsenään ja tuemme lasta aktiivisena leikkijänä, tutkijana ja oppijana.

Luonnontuntemus ja liikunta ovat tärkeä osa toimintaamme. Tämän mahdollistaa päiväkodin avara ja kaunis piha sekä retket, joita teemme läheisiin metsiin ja ympäröivään luontoon.

Tällä hetkellä päiväkodissamme on lapsiryhmiä 1-6-vuotiaille lapsille ja 6-vuotiaiden esiopetusryhmä. Osa esiopetuksesta järjestetään Karhusuon koulun tiloissa.

Espoon varhaiskasvatuksessa otetaan käyttöön toimintakalenteri

Espoon varhaiskasvatus kehittää kuntalaisille suunnattua sähköistä asiointia. Ensimmäisessä vaiheessa on valmistunut toimintakalenteri, josta voi seurata yksikön tapahtumia ja tiedotteita. Toimintakalenteri on otettu käyttöön muutamassa varhaiskasvatuksen yksikössä ja sen  käyttöönotto etenee vuoden 2018 aikana. Nupurin päiväkodin toimintakalenteri on valmistunut ja siihen voi tutustua alla olevasta linkistä.

Nupurin päiväkodin toimintakalenteri