Kylänaukion päiväkoti

Kylänaukion päiväkoti sijaitsee Kirkkojärvellä luonnonläheisessä ympäristössä Tuomarilan ja Espoon keskuksen juna-asemien läheisyydessä. Hyvät kulkuyhteydet ovat myös Turunväylälle, Kehä II:lle, Tapiolaan ja Jorviin.

Muurahaisten eteinen

Tällä hetkellä päiväkodissamme on kaksi lapsiryhmää 1-5-vuotiaille lapsille. 

Kylänaukion päiväkodin toimintakalenterista löydät ryhmien ajankohtaiset tiedotteet ja tapahtumat. 

Päiväkodissamme on lapsia monista eri kulttuureista. Monikielisyys ja -kulttuurisuus rikastuttaa arkeamme ja näkyy päivittäisessä toiminnassamme.  

Tervehdyksiä eri kielillä

Lasten mielenkiinnonkohteet ja tarpeet ohjaavat toiminnan suunnittelua. Lasten jokapäiväisessä toiminnassa näkyy leikki, musiikki, liikunta, tutkiminen ja taiteilu. Teemme viikottain retkiä lähiympäristöön ja hyödynnämme monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Läheltä löytyy mm. urheilupuisto, metsä ja leikkipuistoja. 

Päiväkodissamme on käytössä  MiniVerso -ohjelma. MiniVerso on selkeä toimintamalli, jonka avulla sovittelukoulutuksen saaneet henkilökunnan jäsenet auttavat lapsia itse löytämään ratkaisuja ristiriitoihinsa. MiniVerso luo edellytykset lasten aidolle osallisuudelle riitatilanteissa. Lasta ei leimata vaan kunnioitetaan ja kuunnellaan oman riitansa ja sen ratkaisun asiantuntijana. 

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma

Varhaiskasvatuksen lomakkeet

Maksut varhaiskasvatuksessa