Kirkkojärven päiväkoti

Kirkkojärven päiväkoti sijaitsee luonnonläheisessä ympäristössä Tuomarilan ja Espoon keskuksen juna-asemien läheisyydessä. Hyvät kulkuyhteydet ovat myös Turun väylälle, Kehä II:lle,Tapiolaan ja Jorviin.

piha kirkkojärvi päiväkoti

Kirkkojärven päiväkoti tarjoaa lapselle turvallisen leikkiympäristön ja lapsista välittävät aikuiset. Tällä hetkellä päiväkodissamme on 6 lapsiryhmää 1-6-vuotiaille lapsille. Yhdessä ryhmässä on esiopetusta sekä siihen liittyvää täydentävää päivähoitoa. Esiopetusta täydentävää päivähoitoa järjestetään myös Kirkkojärven koululla. Kirkkojärven alueella on myös kerhotoimintaa, joista kaksi kerhoa toimii Kirkkojärven päiväkodin tiloissa. 

pihakuva kirkkojärven päiväkoti2

Toimintakulttuuriimme kuuluu lasten yksilöllinen huomiointi ja kuunteleminen. Siten lisäämme lapsen osallisuutta päiväkodin toiminnassa. Kaikkien ideoilla ja mielipiteillä on väliä. Niistä opettelemme muodostamaan kompromisseja ja luovia ratkaisuja. Arvostamme erityisesti myös leikkiä ja pyrimme luomaan mahdollisuuksia monipuoliseen leikkiin. Päiväkodissamme on lapsia monista eri maista, joten arvostamme erilaisia kulttuureja ja mahdollisuuksien mukaan huomioimme niitä toiminnassamme. 

majaleikki_kirkkojärvenpk

metsäretki_lapset_kirkkojärvi


Opimme asioita sekä sisällä että ulkona lähiympäristössä seikkaillen. Päiväkodin vieressä on leikkipuisto, jossa ryhmät ulkoilevat vuorotellen viikon aikana. Jokainen kirkkojärveläinen on osa oppivaa yhteisöä, niin lapset kuin aikuiset. Pyrimme jatkuvasti muokkaamaan ympäristöämme vastaamaan lasten mielenkiinnon kohteita sekä huomioimme yhteiset kehittämiskohteemme.

Espoon varhaiskasvatuksessa otetaan käyttöön toimintakalenteri

Espoon varhaiskasvatus kehittää kuntalaisille suunnattua sähköistä asiointia. Ensimmäisessä vaiheessa on valmistunut toimintakalenteri, josta voi seurata yksikön tapahtumia ja tiedotteita. Toimintakalenteri on otettu käyttöön muutamassa varhaiskasvatuksen yksikössä ja sen  käyttöönotto etenee vuoden 2018 aikana. Kirkkojärven päiväkodin toimintakalenteri on valmistunut ja siihen voi tutustua alla olevasta linkistä.

Kirkkojärven päiväkodin toimintakalenteri