Juvanpuiston lastentalon päiväkoti

Juvanpuiston lastentalon päiväkoti sijaitsee rauhallisella, luonnonläheisellä Niipperin pientaloalueella Pohjois-Espoossa. Juvanpuiston lastentalon päiväkoti on turvallinen, lasta ja perhettä kannustava. Arvostamme kiireetöntä yhdessäoloa, iloa ja elämyksiä. Lähtökohtanamme on avoin ja luottamuksellinen yhteistyö perheiden kanssa.

Päiväkodissa on erinomaiset tilat pienryhmätoiminnalle: sali, atelje, paja, pikkukeittiö, toimela sekä tupa. Toimintaperiaatteitamme ovat kasvatuskumppanuus ja pienryhmätoiminta. Omahoitajan kotikäynti on myös mahdollinen hoitosuhteen alussa.

Tällä hetkellä päiväkodissa on lapsiryhmiä 1-6-vuotiaille lapsille. Juvanpuiston esiopetus ja esiopetusta täydentävä päivähoito järjestetään Juvanpuiston koulun tiloissa.

Espoon varhaiskasvatuksessa otetaan käyttöön toimintakalenteri

Espoon varhaiskasvatus kehittää kuntalaisille suunnattua sähköistä asiointia. Ensimmäisessä vaiheessa on valmistunut toimintakalenteri, josta voi seurata yksikön tapahtumia ja tiedotteita. Toimintakalenteri on otettu käyttöön muutamassa varhaiskasvatuksen yksikössä ja sen  käyttöönotto etenee vuoden 2018 aikana. Juvanpuiston lastentalon päiväkodin toimintakalenteri on valmistunut ja siihen voi tutustua alla olevasta linkistä.

Juvanpuiston lastentalon päiväkodin toimintakalenteri