Opetuksen ja varhaiskasvatuksen kesäajan palvelut Espoossa

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
16.6.2020 klo 12.52

Heinäkuussa varhaiskasvatukseen on ilmoittautunut lähes sama määrä lapsia kuin aikaisempina vuosina, mutta tänä kesänä pidämme aiempaa useampia yksiköitä avoinna.

Suomenkielinen esiopetus ja koulujen ja lukioiden syyslukukausi alkaa torstaina 13.8.2020. Ruotsinkielisten koulujen oppilaat aloittavat 18.8.2020.

Toivotamme hyvää kesää! 

VARHAISKASVATUS KESÄLLÄ 

Päiväkodit 

Heinäkuussa varhaiskasvatukseen on ilmoittautunut lähes sama määrä lapsia kuin aikaisempina vuosina. Pidämme kuitenkin vallitsevan tilanteen vuoksi tänä kesänä aiempaa useampia yksiköitä avoinna. Näin turvataan se, että ryhmillä on enemmän väljyyttä ja tilaa toimia. Lasten kanssa toimitaan pienissä ryhmissä ja tilojen käyttöä porrastetaan. Ulkona ollaan niin paljon kuin mahdollista. Noudatetaan edelleen hyvää käsihygieniaa. Pyydämme myös huoltajia välttämään vierailua päiväkotien sisätiloissa kontaktien vähentämiseksi. 

Kesälläkään varhaiskasvatukseen ei voi tulla sairaana. Mikäli lapsi sairastuu päivän aikana, lapsi tulee noutaa mahdollisimman pian ja koronaa epäiltäessä viedä testiin. 

Kesäaikana avoinna olevat yksiköt löydät täältä

Asukaspuistot 

Ajalla 22.6.-31.7. Espoossa on avoinna 5 asukaspuistoa: 

Latokaski
Olari
Suvela
Tapiola
Viherkallio
 
Puistot ovat avoinna arkisin klo 8-16. Puistoihin ei saa tulla, jos on vähänkin sairaana. 

Toimintaa vain ulkona - otattehan mukaanne omat ulkolelut 

Toiminta on vain ulkotoimintaa, jossa huomioidaan turvavälit. Tämän vuoksi esim. vesileikit ja grillaaminen eivät tänä kesänä ole mahdollisia.  
 
Asukaspuistojen sisätilat pidetään suljettuina. Wc-tiloja saa kuitenkin käyttää tarvittaessa, mutta tällöinkin tulee huomioida 2 m:n turvaväli sekä hyvä yskimis- ja käsihygienia.  

Asukaspuistojen leluvarastot pidetään toistaiseksi suljettuina. Otattehan siis mukaanne omat ulkolelut.  

Enintään 50 henkilöä kerrallaan  puistoilemaan