Olarin asukaspuiston kerho

Kotihoidossa olevalla  2-5-vuotiaalla lapsella on mahdollisuus osallistua ohjattuun toimintaan lapsiryhmässä. Kerhossa työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi lastenhoitajaa.

Kerhotoiminnan keskeisiä tavoitteita ovat sosiaalisten taitojen opetteleminen ja myönteisten kokemusten saaminen sekä itsestä että ryhmässä toimimisesta. Kerhotoiminnalla tuetaan itsetunnon kehittymistä ja itsenäistymistä sekä perheitä kasvatustyössä.

Kerhon aikana lapsilla on mahdollisuus vapaaseen leikkiin ja ohjattuihin toimintatuokioihin, jotka sisältävät mm kädentaitoja, liikuntaa, musiikkia ja lukuhetkiä.

Kerhossa pidämme pienen eväshetken, jolloin lapset syövät kotoa tuodut pienet terveelliset eväät. (esim hedelmää, vihanneksia, leipää ja juomapullon vettä) Reppuun on hyvä pakata myös varavaatteita ja sisätossut. Vaippaa käyttävälle lapselle muutama vaippa ja puhdistuspyyhkeitä. 

Nallekerho (3-5 vuotiaiden kerho) toiminta alkaa ulkoilulla ja päättyy sisätiloissa.

Siilikerho (2-3 vuotiaidn kerho) toimintaa sisätiloissa.

Ti ja to klo 9.30-11.30 2-3-vuotiaiden kerho
Ke ja pe klo 9-12 3-5- vuotiaiden kerho

Kerhot noudattavat koulujen loma-aikoja. Lapset ovat vakuutettuja kerhotoiminnan aikana.

Kerhoon hakeminen

Syksyn kerhohaku on 1.-31.3.2019 ja paikkaa haetaan Espoon varhaiskasvatuksen uuden toiminnanohjausjärjestelmän eVakan kautta.

Kuluvalle keväälle uudet kerholaiset hakevat paikkaa paperisella lomakkeella, jonka saatte tarvittaessa kerhon henkilökunnalta tai tulostamalla netistä espoo.fi/kerhot. Täytetyn hakemuksen voi jättää kerhoon tai lähettää varhaiskasvatuksen palveluohjaukseen os. PL 312502070 Espoon kaupunki