Toimintaperiaatteet

Toiminta ja sen suunnittelu

Suviniityn avoimen päiväkodin toiminta maksutonta ja vapaaehtoista. Toiminta suunnitellaan kuukaudeksi kerrallaan yhdessä perheiden kanssa. Ohjatuilla toimintatuokioilla aikuiset toimivat yhdessä lastensa kanssa. Ohjelma on nähtävissä avoimesta päiväkodista, Espoon kaupungin nettisivuilla ja Suviniityn avoimen päiväkodin Facebook-sivuilla.

Suviniityn tilat ja välineet

Suviniityn tilat sijaitsevat kerrostalon alakerrassa. Tiloihin sisältyvät sali ja keittiö. Suviniityssä on leluja ja pelejä eri-ikäisille lapsille.
Keittiössä voi valmistaa tai lämmittää omia eväitä. Perheiden käytössä on kaikki keittössä olevat astiat ja välineet. Ruokia voi säilyttää päivän aikana jääkaapissa. 
Lastenrattaat voi jättää isoon aulaan, jonka vieressä avoin päiväkoti sijaitsee. Rattaissa nukkuvan vauvan voi tuoda eteiseen. 

Palaute, toiveet ja kyselyt

Suviniityn henkilökunta ottaa mielellään vastaan palautteita, toiveita ja kyselyitä. Näiden avulla pyrimme kehittämään toimintaamamme ja saamaan Suviniityn avoimen päiväkodin mahdollisen viihtyisäksi ja mukavaksi paikaksi kaikille perheillemme. Palautteet ja toiveet voi kertoa sanallisesti suoraan henkilökunnalle. Ohjattuun toimintaan liittyvät toiveet voi laittaa avoimesta päiväkodista löytyvään toivepuuhun.