Toimintaperiaatteet

Toiminta ja sen suunnittelu

Suviniityn avoimen päiväkodin toiminta on pääsääntöisesti maksutonta ja vapaaehtoista. Toiminta suunnitellaan kuukaudeksi kerrallaan yhdessä perheiden kanssa. Ohjatuilla toimintatuokioilla aikuiset toimivat yhdessä lastensa kanssa. Ohjelma on saatavissa avoimesta päiväkodista tai Internetistä. Lisäksi perheet voivat jättää avoimen päiväväkodin henkilökunnalle sähköpostiosoitteensa, jolloin ohjelman saa kerran kuukaudessa sähköpostitse.

Suviniityn tilat ja välineet

Suviniityn tilat sijaitsevat kerrostalon alakerrassa. Tiloihin sisältyvät sali, keittiö, askartelupaja ja pienryhmähuone.
Suviniityssä on leluja ja pelejä eri-ikäisille lapsille.
Keittiössä voi valmistaa tai lämmittää omia eväitä. Perheiden käytössä on kaikki keittössä olevat astiat ja välineet. Ruokia voi säilyttää päivän aikana jääkaapissa. Kahvia ja teetä voi ostaa Suviniitystä pientä korvausta vastaan.
Lastenvaunut ja -rattaat voi jättää isoon aulaan, jonka vieressä avoin päiväkoti sijaitsee.

Palaute, toiveet ja kyselyt

Suviniityn henkilökunta ottaa mielellään vastaan palautteita, toiveita ja kyselyitä. Näiden avulla pyrimme kehittämään toimintaamamme ja saamaan Suviniityn avoimen päiväkodin mahdollisen viihtyisäksi ja mukavaksi paikaksi kaikille perheillemme. Palautteet ja toiveet voi joko kertoa sanallisesti suoraan henkilökunnalle tai laittaa kirjallisena Suviniityn avoimen päiväkodin palautelaatikkoon. Palautelaatikko on eteistilassa.