ilta- ja viikonloppukäyttö

Suviniityn avoimen päiväkodin tiloja voi vuokrata/varata iltaisin ja viikonloppuisin yksityiseen ja yhteisölliseen käyttöön, esim. lasten syntymäpäivät, perhejuhlat tai vaikka taloyhtiön kokous.

Huom! Vuokraamme tiloja syntymäpäiväjuhliin lauantaisin/sunnuntaisin.
 

Varauksia ei oteta vastaan koulujen loma-ajoiksi, jolloin avoin päiväkoti on suljettuna. Esim. kesä- ja heinäkuussa tai joululoman aikana ei tilaa ole mahdollista vuokrata/varata.

Varaus ja vuokrasopimus tehdään suoraan siinä avoimen varhaiskasvatuksen toimintapisteessä, jossa tilaisuus pidetään. Varauksen voi hoitaa käymällä paikan päällä, soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Vuokrasopimuksen tekemiseen ja taloon tutustumiseen kannattaa varata noin 15 min.- 30 min. aikaa. Mukana tulee olla kuvallinen henkilöllisyystodistus. Avaimen saa tilaisuutta edeltävä arkipäivänä tai samana arkipäivänä klo 15.30 mennessä. Avain palautetaan ensimmäisenä tilaiduuden jälkeisenä arkipäivänä klo 12 mennessä. 
Avainta ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle.
Mikäli tilaa ei käytetäkkään varattuna ajankohtana, ilmoitetaan peruutuksesta avoimeen päiväkotiin mahdollisimman pian.

Tilavuokra on 45€/ jokainen alkava 3 tuntia. Lasku vuokrauksesta tulee postitse kotiin. Varaus-aikaan sisältyy ennakkovalmistelu ja loppusiivous. Huonekaluja voi vapaasti siirrellä ja tilaa koristella mieleisekseen. Juhlien jälkeen tilat palautetaan alkuperäiseen kuntoon.
Varhaiskasvatuksen tiloissa päihteiden käyttö, kynttilöiden polttaminen ja eläinten tuominen tiloihin on ehdottomasti kiellettyä.

Vuokrattavat tilat

Vuokraajan käytössä ovat sali, keittiö ja leikkihuone. Tiloissa on sohvia, nojatuleja, pöytiä ja tuoleja (aikuisten ja lasten kokoa). Tilassa mahtuu järjestämään tilaisuuksia noin 50 hengelle, kaikille ei ole istumäpaikkoja.
Avoimessa päiväkodissa on kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi, liesi+uuni sekä astianpesukone, jotka ovat vuokraajan käytettävissä.

Lisätietoja

Tilavarauksia voi tiedustella sähköpostilla: suviniitty@espoo.fi.