Kilonpuiston lastentalon avoin päiväkoti


AVOIN PÄIVÄKOTI ON TOISTAISEKSI SULJETTUNA KORONAN TAKIA. Espoon kaupungin asukaspuistot ovat auki.

Avoimen Onnenpesän normaalit aukioloajat ovat ma - pe, jolloin:

Onnenpesä tarjoaa maksutonta toimintaa, iloa ja vertaistukea sellaisille alle kouluikäisten lasten perheille, joilla ei ole koko- tai osapäivähoidon tarvetta.

varhaiskasvatuksen.palveluohjaus@espoo.fi

Voit tutustua ohjelmatarjontaamme ja tarkempaan aikatauluumme klikkaamalla "Kuukausiohjelma" kohdasta.

Mitä Onnenpesässä tapahtuu?

Pääteemana Onnenpesässä on yhteisöllisyys, jonka tarkoituksena on yhdessä tekemällä ja toimimalla saada perheet mukaan aktiiviseen toimintaan. Onnenpesässä tutustuu asuinalueen muihin lapsiperheisiin.

Suunnittelemme ja järjestämme yhdessä asiakkaiden kanssa toimintaa ja erilaisia tapahtumia. Toiminta sisältää vauvatuokioita, laulutuokioita, kädentaitoja, jumppaa ym.

Avoin päiväkoti sijaitsee Kilonpuiston lastentalossa, Inkoonkuja 15. Puhelinnumeromme on 046 877 1626.

Autoreitti Onnenpesään kulkee Nuijalantie-Friisinmäentietä pitkin, josta käännytään Siuntionportille jatkaen Siuntiontietä pitkin Inkoonkujalle. Onnenpesään ei pääse ajamaan K-kaupan vierestä Kilonpuiston tietä, koska liikenne siitä on katkaistu. Monet navigaattorit ohjaavat vielä tätä reittiä.

Avoimessa päiväkodissa työskentelee lastentarhanopettaja ja lastenhoitaja.

Espoon varhaiskasvatuksessa otetaan käyttöön toimintakalenteri

Espoon varhaiskasvatus kehittää kuntalaisille suunnattua sähköistä asiointia. Ensimmäisessä vaiheessa on valmistunut toimintakalenteri, josta voi seurata yksikön tapahtumia ja tiedotteita. Toimintakalenteri on otettu käyttöön muutamassa varhaiskasvatuksen yksikössä ja sen  käyttöönotto etenee vuoden 2018 aikana. Kilonpuiston lastentalon avoimen päiväkodin toimintakalenteri on valmistunut ja siihen voi tutustua alla olevasta linkistä.

Kilonpuiston lastentalon avoimen päiväkodin toimintakalenteri