Haukilahden avoin päiväkoti Kaislikko

Avoin päiväkoti Kaislikko

Avoin päiväkoti Kaislikko on kohtauspaikka espoolaisille lapsille yhdessä oman vanhemman tai muun aikuisen kanssa. Kaislikossa on mahdollisuus tavata muita lapsiperheitä ja solmia ystävyyssuhteita leikin ja muun puuhailun lomassa. Mukana tuodut omat eväät voi kätevästi lämmittää ja syödä sopivaksi katsomanaan aikana. Kaislikossa on mikro, mutta ei astioita, joten ottakaa omat astiat mukaan.

Kerhotoimintaa järjestetään Kaislikossa yli 2-vuotiaille. Kerhot ovat maksuttomia ja niihin haetaan sähköisellä hakemuksella eVakan kautta. https://www.espoo.fi/fi-FI/Kasvatus_ja_opetus/Varhaiskasvatus/Avoin_varhaiskasvatus_ja_kerhot/Kerhohaku_alkaa__hakeminen_uudistuu(155044)

Kaislikon toiminta-ajatus

Tarjota ja luoda lapsiperheille yhteinen olohuone, jossa voivat kohdata ja viettää hetken yhdessä alueen perheiden kanssa. Avoimeen päiväkotiin voi tulla omana itsenään tunteineen, arvoineen ja mielipiteineen.

Toiminnan suunnitteluun voi jokainen osallistua ja vaikuttaa yhteisen tekemisen sisältöön.Tavoitteena on luoda kohtauspaikka, jossa viihdytään.

Kaislikon toiminta-ajatus pohjautuu Espoon kaupungin arvoihin.

Avoin päiväkoti on suljettu koronatilanteen vuoksi toistaiseksi, kerhotoiminta alkaa 13.8.2020