Koululaisten välipalat asukaspuistossa

Iltapäivätoimintaan ilmoittautuminen tulee tehdä asukaspuistossa henkilökohtaisesti täyttämällä yhteystietolomake ja halutessaan välipalatilauslomake. Ilmoittautumisia ei oteta vastaan puhelimitse eikä sähköpostilla!

Koululaiset ovat tervetulleita puistoon aamuisin ennen koulun alkua, että koulupäivän jälkeen. Toiminta perustuu vapaaehtoiseen puuhasteluun sisällä sekä ulkona. Puiston henkilökunnalla on valvontavastuu ei hoitovastuuta.

Tervetuloa keskustelemaan puiston käytänteistä!

Asukaspuistoissa tarjotaan kaikille puistoa käyttäville pienille koululaisille välipala ma - pe klo 13.30-14.30. Välipalaruokailuun ilmoittaudutaan ennakkoon puistoista saatavilla lomakkeilla.
Voit tuoda myös omat eväät.(esim. allergioiden vuoksi, satunnainen kävijä).

Kesken toimintavuotta alkavaan välipalaruokailuun ilmoittaudutaan viimeistään kuukauden kolmannella viikolla, jolloin välipalan saa seuraavan kuukauden alusta. Samoin menetellään haluttaessa irtisanoutua ruokailusta seuraavan kuukauden alusta lukien.

Välipala tarjotaan koulujen toimintakauden aikana, joten kun toimintakausi keväällä päättyy, ei välipalaruokailusta tarvitse erikseen irtisanoutua.

Välipala vuonna 2019 maksaa 60,50 € kuukaudessa.

Puistoissa tarjottavat välipalat ovat monipuolisia ja ravitsevia. Välipalat sisältävät päivittäin vilja- ja maitotaloustuotteita sekä tuorepalan tai hedelmän. Erityisruokavalioita ei ole mahdollista tarjota.