Koululaistoiminta

ASUKASPUISTOT AUKI JÄLLEEN 1.6.2020 ALKAEN

OHJATTUA TOIMINTAA KOULULAISILLE KLO 13.30

Asukaspuistot (pois lukien Järvenperä Espoon keskuksessa ja Matinkylä) aukeavat jälleen 1.6.2020. Puistot ovat avoinna arkisin klo 8-16. Puistoihin ei saa tulla, jos on vähänkin sairaana.

Toimintaa vain ulkona - otattehan mukaanne omat ulkolelut

Toiminta on vain ulkotoimintaa, jossa huomioidaan turvavälit. Tämän vuoksi esim. vesileikit ja grillaaminen eivät tänä kesänä ole mahdollisia. Asukaspuistojen sisätilat pidetään suljettuina. Wc-tiloja saa kuitenkin käyttää tarvittaessa, mutta tällöinkin tulee huomioida 2 m:n turvaväli sekä hyvä yskimis- ja käsihygienia. Asukaspuistojen leluvarastot pidetään toistaiseksi suljettuina. Otattehan siis mukaanne omat ulkolelut.

Enintään 50 henkilöä kerrallaan puistoilemaan Käyttäjämäärä pyritään puistoissa rajaamaan enintään 50 henkilöön (lapset, huoltajat ja henkilöstö) kerralla. Kerääntymistä ja kokoontumista on vältettävä. Henkilökunta valvoo käyttäjämääriä, mutta vastuu turvallisesta asukaspuiston käyttämisestä on myös asiakkailla itsellään.

Punainen merkki asukaspuiston portilla kertoo, kun puiston käyttäjämäärä on hetkellisesti täynnä.


_________________________________________________________________

KOULULAISTOIMINTAA

Sisätilat on varattu iltapäivisin pienten koululaisten toimintaan klo 13-16.

Koululaisille asukaspuisto on turvallinen paikka koulupäivän jälkeen. Puistossa voi tehdä läksyjä, leikkiä tai pelata muiden koululaisten kanssa. Jokapäiväiseen ohjattuun toimintaan esim. askarteluun, ulkoleikkeihin jne. pääsee myös osallistumaan.

Puistossa ollessaan lapsi on vanhempien vastuulla. Puiston henkilökunnalla on valvontavastuu lapsista, ei hoitovastuuta.

Puiston alueella koululaiset ovat tapaturmavakuutettuja.

Koululaisista tulee täyttää yhteystietolomake, jonka saa asukaspuistosta.

Espoon kaupunki on järjestänyt koululaisille mahdollisuuden maksulliseen välipalaan. Välipalan hinta on 57,60 €/kk.  Välipala tarjotaan ma-pe klo 13.30-14.30. Tai sitten koululainen voi myös tuoda omat eväät puistoon.
Lue lisää välipaloista

Ohjattua toimintaa koululaisille

OHJELMA LÖYTYY LIITTEESTÄ ALAPUOLELLA