Pisan asukaspuisto


Pisan asukaspuistossa kohtaavat sekä alle kouluikäiset lapset että heitä kotona hoitavat vanhemmat ja aikuiset. Asukaspuistossa voi tavata muita perheitä ja keskustella arjen iloista ja suruista, niin toisten vanhempien kuin myös puiston työntekijöiden kanssa. Perheen lapset löytävät Pisasta helposti leikkikavereita ulkoleikkeihin. Sateen sattuessa toimintaa voidaan siirtää myös sisätiloihin. Puistotoiminta on maksutonta, eikä edellytä ennakkoilmoittautumista.

Pisan asukaspuistossa toimii myös 3-5-vuotiaiden kerho. Kerhopäivät ovat tiistai, keskiviikko ja perjantai klo 9-12.

Pisan asukaspuisto on myös omatoimisen koululaisen vapaa-ajan viettopaikka, jossa oleskelu perustuu vanhemman ja lapsen väliseen sopimukseen. Asukaspuisto tarjoaa mahdollisuuden sekä omaehtoiseen että ohjattuun toimintaan. Koululaiset ovat tervetulleita puiston aukioloaikoina. Toistaiseksi Pisan asukaspuistossa ei ole tarjolla välipala tarjoilua.
Puistoon voi tuoda omat eväät.

Puiston sisäleikkitilat ovat käytössä:    

maanantai   8-16

tiistai 10.30-16

keskiviikko 12-16

torstai 8-16

perjantai 8-16

                                                                                           

Tilojen vuokraus
Pisan asukaspuiston tiloja on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksia varten iltaisin ja viikonloppuisin esimerkiksi lasten syntymäpäiväjuhlia tai yhtiökokouksia varten. 
Jos kyse on yksittäisestä varauksesta, on maksu aina vähintään kolmesta tunnista eli 3 x 15 = 45 euroa. Tämä koskee aina per alkava kolme tuntia eli jos varaus on 3,5 tuntia, veloitetaan maksu kuudelta tunnilta.
Tilojen varaus klo 8-16 numerosta 046 877 1683Tervetuloa viihtymään tunnelmalliseen Pisan Kartanoon!