Pisan asukaspuisto


Olemme Pisan asukaspuistossa tavattavissa arkisin Klo 8-16

Pisan asukaspuistossa kohtaavat niin alle kouluikäiset lapset ja heitä kotona hoitavat vanhemmat ja aikuiset. Asukaspuistossa voi tavata muita perheitä ja keskustella arjen iloista ja suruista, niin toisten vanhempien kuin myös koulutettujen ohjaajien kanssa. Perheen lapset löytävät Pisasta helposti leikkikavereita ulkoleikkeihin, sateen sattuessa toimintaa pystytään osin siirtämään myös sisätiloihin. Puistotoiminta on mukavaa yhdessä oloa ja jos halua on, voi osallistua puiston järjestämiin ohjattuihin toimintoihin. Toiminta on pääasiallisesti maksutonta, eikä edellytä ennakkoilmoittautumista.

Pisan asukaspuisto on myös omatoimisen koululaisen vapaa-ajan viettopaikka, jossa oleskelu perustuu vanhemman ja lapsen väliseen sopimukseen. Asukaspuisto tarjoaa mahdollisuuden sekä omaehtoiseen että ohjattuun toimintaan. Koululaiset ovat tervetulleita puiston aukiolo aikoina. Toistaiseksi Pisan asukaspuistossa ei ole tarjolla välipala tarjoilua.
Puistoon voi tuoda omat eväät.

Puiston sisätilat ovat käytössä:                                                                                                           
maanantaina ja torstaina 8-16                                                                                                             
tiistai, keskiviikko ja perjantai 12-16  

Tilojen vuokraus
Pisan asukaspuiston tiloja on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksia varten iltaisin ja viikonloppuisin esimerkiksi lasten syntymäpäiväjuhlia tai yhtiökokouksia varten. 
Tilojen vuokraus maksaa 43,40 €/alkava kolme tuntia.
Tilojen varaus 8-16. numerosta 046 877 1683

Tervetuloa viihtymään Pisan kartanoon.