Ilta-ja viikonloppukäyttö

Olarin asukaspuiston tiloja on mahdollista varata ilta- ja viikonloppukäyttöön esim. syntymäpäiväjuhliin, perhejuhliin tai kokouksiin.

Tilat ovat käytettävissä arkisin klo 17-21 välisenä aikana ja viikonloppuisin klo 10-21 välisenä aikana.

Vuokra on 45e/alkava 3 tuntia ja aika pitää sisällään järjestely-ja loppusiivousajan.

Vuokrasopimukset ja avaimen haku vain arkisin:    Maanantaisin klo 8.00-15.00 välisenä aikana                                                             tiistai-perjantai klo 8.00-9.00 tai klo 12.00-15.00 välisenä aikana.

Vuokrasopimusten tekemiseen ja tilojen tutustumiseen kannattaa varata noin puoli tuntia aikaa. Mukana tulee olla henkilöllisyystodistus.Avaimen saa viimeistään tilaisuutta edeltävänä arkipäivänä ja se tulee paluttaa henkilökohtaisesti ensimmäisenä tilaisuuden jälkeisenä arkipäivänä. Avainta ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

Käytössä on sali ja pienempi leikkihuone. Keittiöstä löytyy kahvin-ja vedenkeitin, mikroaaltouuni, sähköliesi, astianpesukone ja astioita. Salin puolella on jääkaappi ja pakastin. Käytön jälkeen tilat saatetaan alkuperäiseen kuntoon. 

Tiloissa on alkoholin ja päihteiden käyttö kieletty. sekä tupakointi, kynttilöiden polttaminen ja eläinten tuominen tiloihin on kieletty.

Vuokraaja on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot ja ylimääräiset kulut. Kuten hälytys, lisäsiivous ja rikkoontunet tavarat.

Lisätietoja ja vapaita vuokrattavia aikoja voi kysellä p.046 8771348 (arkisin klo 8-15) tai sähköpostilla olarin.asukaspuisto@espoo.fi