Olarin asukaspuisto

OLARIN ASUKASPUISTO AUKI JÄLLEEN 1.6.2020

Asukaspuisto on avoinna ja henkilökunta on paikalla arkipäivisin klo 8.00-16.00.

Toiminta on vain ulkotoimintaa, jossa huomioidaan turvavälit. Tämän vuoksi esim. vesileikit ja grillaaminen eivät tänä kesänä ole mahdollisia. Asukaspuistojen leluvarastot pidetään toistaiseksi suljettuina. Otattehan siis mukaanne omat ulkolelut.

Puiston leikkisali, askarteluhuone, leikkihuone ja keittiö ovat toistaiseksi pois käytöstä eli sisätiloihin ei pääse leikkimään.

Wc-tiloja saa kuitenkin käyttää tarvittaessa, mutta tällöinkin tulee huomioida 2 m:n turvaväli sekä hyvä yskimis- ja käsihygienia. Sisäeteinen on myös käytössä esim. vaipanvaihtoa tai imetystä varten, mutta sisätiloissa oleilua tulee välttää.

Puiston ulkoeteisestä on varattu tila omien eväiden syömistä varten. Muistathan ottaa omat ruokailuvälineet mukaan: emme lainaa hygieniasyistä puiston ruokailuvälineitä, kuppeja, lautasia yms.

Jokainen voi omalla toiminnallaan hidastaa koronaviruksen leviämistä. Tartuntoja voi ehkäistä huolehtimalla käsihygieniasta ja välttämällä lähikontakteja muihin ihmisiin. Puistoon ei saa tulla, jos on vähänkin sairaana. Pidetään toisistamme huolta.

Enintään 50 henkilöä kerrallaan puistoilemaan

Käyttäjämäärä pyritään puistoissa rajaamaan enintään 50 henkilöön (lapset, huoltajat ja henkilöstö) kerralla. Kerääntymistä ja kokoontumista on vältettävä. Henkilökunta valvoo käyttäjämääriä, mutta vastuu turvallisesta asukaspuiston käyttämisestä on myös asiakkailla itsellään.

Punainen merkki asukaspuiston portilla kertoo, kun puiston käyttäjämäärä on hetkellisesti täynnä.

Olarin asukaspuisto on viihtyisä kohtaamispaikka kaikille alueen asukkaille. Asukaspuisto tarjoaa tänä kesänä itseohjautuvaa toimintaa eri ikäisille lapsille ja heitä hoitaville vanhemmille/aikuisille. Toiminta on maksutonta eikä edellytä ennakkoon ilmoittautumista.

RESIDENTS’ PARKS TO REOPEN FROM 1 JUNE 2020

Residents’ parks (excluding Järvenperä in Espoon keskus and Matinkylä) will reopen on 1 June 2020. Parks will be open on weekdays from 8am to 4pm. You must not visit parks when ill.

Outdoors only – take your own outdoor toys with you

Only outdoor facilities are open. Remember to keep the necessary safety distances. This is why activities such as playing in the water or barbecuing are not possible this summer.

The indoor facilities of residents’ parks will remain closed. However, you may use the toilet facilities when needed, but in this case too the safety distance of 2m and good coughing and hand hygiene must be observed.

The toy storages in residents’ parks will remain closed for the time being. So please take your own outdoor toys with you.

No more than 50 people in a park at any one time

The aim is to limit the number of people in the parks to a maximum of 50 persons (children, guardians and staff) at any one time. Gatherings and assemblies must be avoided. The staff will monitor the number of people in the parks, but the responsibility for the safe use of residents’ parks is also with customers.

A red mark at the gate to any residents’ park indicates when the park has temporarily reached its maximum capacity.

 

Olarin asukaspuistossa syyskuu on kansainvälinen kuukausi.

Löydät ohjelman klikkaamalla tapahtumia