Mankkaan asukaspuisto

Mankkaan asukaspuisto

olemme kiinni 18.3.-13.4.


Hallitus päätti maanantaina 16.3.2020 uusista toimenpiteistä, jotka koskevat kaikkia kansalaisia. Toimenpiteiden tarkoitus on hillitä koronaviruksen leviämistä. 

Tämän vuoksi kaikki avoimen varhaiskasvatuksen (avoimet päiväkodit, kerhot ja asukaspuistot) toiminta keskeytyy ajalle 18.3.-13.4.2020.
 

Mankkaan asukaspuisto on avoinna arkisin klo 8-16

Mankkaan asukaspuisto on avoin kohtaamispaikka kaikille aikuisille ja lapsille. Se tarjoaa mahdollisuuksia yhteiselle olemiselle ja toiminnalle. Lapsille löytyy eri -ikäistä leikkiseuraa, sillä tällä hetkellä asukaspuistossa toimii myös Mankkaan päiväkodin ryhmä Nurmiröllit.

Tavoitteenamme on toimia mukavana asukkaiden kohtaamispaikkana ja olla mukana tukemassa lapsuutta ja vanhemmuutta. Toiminnan sisältöön saa esittää toiveita ja niiden toteutukseen pääsee mukaan. Toiveita voi esittää joko suoraan henkilökunnalle tai asukaspuiston seinällä olevaan toivelappuun. Toimintamme sisältää yhdessäolon ja leikin lisäksi erilaisia tapahtumia ja toimintoja mm. kädentaitoja, musiikkia, liikuntaa jne.

Asukaspuiston toiminta on maksutonta, eikä se edellytä ilmoittautumista, joten tervetuloa meille leikkimään ja tapaamaan muita lapsia ja aikuisia. Jokainen päivä on hyvä päivä puistossa vierailuun!

Meitä voi seurata myös instagramissa @mankkaanasukaspuisto

Asukaspuistolla on myös kaikille avoin iltapäivätoiminta maanantaista perjantaihin Klo. 12-16 välillä. Koululaisille meillä on sekä ohjattua että vapaata toimintaa. Oleskelu perustuu vanhemman ja lapsen väliseen sopimukseen. Koululaisille meillä ei ole toistaiseksi välipalaa tarjolla mutta omia eväitä voi tuoda.

  • Asukaspuiston keittiö ja wc tilat sekä ulkoleluvarasto ovat kaikkien käytössä Ma-pe klo. 8-15.45.
  • Uutta pienten pihaa saa käyttää silloin kun päiväkodin lapset eivät ulkoile.
  • Tiistaisin klo 9.30-11.30 kaikille avoin Mannerheimin Lastensuojeluliiton isä kahvila.
  • Torstaisin klo 9.30-11.30 kaikille avoin Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekahvila.

Asukaspuiston ohjelma löytyy Instagramista ja asukaspuiston seinältä.