Mankkaan asukaspuisto

Mankkaan asukaspuisto.

Mankkaan asukaspuisto on avoinna arkisin klo 8-16

Mankkaan asukaspuisto on avoin kohtaamispaikka kaikille aikuisille ja lapsille. Se tarjoaa mahdollisuuksia yhteiselle olemiselle ja toiminnalle. 

Tavoitteenamme on toimia mukavana asukkaiden kohtaamispaikkana ja olla mukana tukemassa lapsuutta ja vanhemmuutta. Toiminnan sisältöön saa esittää toiveita ja niiden toteutukseen pääsee mukaan.  Toimintamme sisältää yhdessäolon ja leikin lisäksi erilaisia tapahtumia ja toimintoja mm. kädentaitoja, musiikkia, liikuntaa jne.

Asukaspuiston toiminta on maksutonta, eikä se edellytä ilmoittautumista, joten tervetuloa meille leikkimään ja tapaamaan muita lapsia ja aikuisia. Jokainen päivä on hyvä päivä puistossa vierailuun! 

Asukaspuistolla on myös kaikille avoin iltapäivätoiminta maanantaista perjantaihin Klo. 12-16 välillä. Koululaisille meillä on sekä ohjattua että vapaata toimintaa. Oleskelu perustuu vanhemman ja lapsen väliseen sopimukseen.

Koululaisille meillä ei ole toistaiseksi välipalaa tarjolla, mutta omia eväitä voi tuoda.
 

Huomioitavaa

Asukaspuistojen toiminta on toistaiseksi ulkotoimintaa. Asukaspuistojen sisätilat pidetään suljettuina. Wc-tiloja saa kuitenkin käyttää tarvittaessa, mutta tällöinkin tulee huomioida 2 m:n turvaväli sekä hyvä yskimis- ja käsihygienia.

Asukaspuistoissa noudatetaan tällä hetkellä voimassa olevia Korona-ohjeita. Puistoon ei saa tulla, jos on vähänkin sairaana. Puistossa tulee myös huomioida turvavälit sekä hyvä yskimis- ja käsihygienia.

Asukaspuistoissa järjestetään toimintaa pienille koululaisille. Toiminta on pääsääntöisesti ulkotoimintaa. Koululaisten välipalahetken aikana huomioidaan hygieniaohjeet ja turvavälit

Meitä voi seurata myös instagramissa @mankkaanasukaspuisto