Ilta- ja viikonloppukäyttö

Yleistä tilavuokrauksesta

Espoon asukkaat ja järjestöt voivat vuokrata/varata asukaspuiston tiloja iltaisin (klo 17-22) ja viikonloppuisin (klo 9-22) yksityiseen ja yhteisölliseen käyttöön, esim. lasten syntymäpäiviin, perhejuhliin tai kokouksiin.

Varaus ja vuokrasopimus tehdään suoraan siinä asukaspuistossa, jossa tilaisuus pidetään. Varauksen voit tehdä käymällä tai soittamalla asukaspuistoon tai lähettämällä sähköpostia. Vuokrasopimuksen tekemiseen ja puistotaloon tutustumiseen kannattaa varata noin puoli tuntia aikaa. Mukana tulee olla kuvallinen henkilöllisyystodistus. Avaimen saa viimeistään tilaisuutta edeltävänä arkipäivänä ja se tulee palauttaa henkilökohtaisesti ensimmäisenä tilaisuuden jälkeisenä arkipäivänä. Avainta ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

Tilavuokra on 43,40 € / jokaiselta alkavalta 3 tunnilta.  Lasku tulee postitse kotiin. Vuokra-aikaan sisältyy ennakkovalmistelu ja loppusiivous.Huonekaluja voi vapaasti siirrellä ja tilan voi koristella mieleisekseen, mutta juhlien jälkeen tilat saatetaan takaisin alkuperäiseen kuntoon.

Keittiöstä löytyy kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni ja sähköliesi, jääkaappi ja pakastin ovat myös käytettävissä. Astioiden suhteen varustelutaso vaihtelee puistoittain. Varhaiskasvatuksen tiloissa päihteiden käyttö on ehdottomasti kielletty. Myös kynttilöiden polttaminen ja eläinten tuominen tiloihin on kiellettyä.

Vuokraaja on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingon ja ylimääräiset kulut kuten hälytys, lisäsiivous ja rikkoutuneet tavarat.

Leppävaaran alueen asukaspuistojen sallittu väkimäärä on:

Karakallion asukaspuisto: 50 henkeä, n. 35 istumapaikkaa

Leppävaaran asukaspuisto: 25 henkeä, n. 15 istumapaikkaa

Perkkaan asukaspuisto: 50 henkeä, n. 40 istumapaikkaa (osa lasten kokoisia tuoleja)

Viherkallion asukaspuisto: 50 henkeä, n. 35 istumapaikkaa (osa lasten kokoisia tuoleja)

Huom: pöytäpaikkoja ei ole istumapaikkoja vastaavaa määrää. 


Premises for hire

Municipal residents, companies and associations may hire some premises of Finnish Early Education (day-care centres, residents’ parks, open day-care centres).

The use of intoxicants is absolutely forbidden on the early childhood education premises. It is also forbidden to light candles or take animals on the premises.

The fee for using the premises is charged for each three beginning hours.
– use of the whole premises €43.40 (incl. VAT)
– use of a part of the premises €24.80 (incl. VAT)

The premises are given free of charge for use by resident associations and civic organisations whose operations are free of charge and for the public good