Toimintaperiaatteet

Ulkoilu puiston pihalla

Pihalla alle kouluikäiset lapset ulkoilevat vanhemman/hoitajan valvonnassa. Espoon kaupunki on vakuuttanut kaikki puistoa käyttävät lapset puiston aukioloaikana. Yhteisen viihtyvyyden vuoksi jokainen korjaa käyttämänsä lelut omille paikoilleen. Asukaspuiston alueelle on kaikilla vapaa pääsy myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Koululaisten iltapäivä

Puistossa koululaisen on mahdollista leikkiä niin ulko- kuin sisätiloissakin. Voi leikkiä kavereiden kanssa, askarrella, pelata pelejä tai tehdä vaikka läksyjä. Toiminta perustuu lasten mukavaan yhdessä oloon aikuisen läsnä ollessa.

Puistossa ollessaan lapsi on vanhempien vastuulla. Puiston ohjaajilla on valvontavastuu lapsista, ei hoitovastuuta. Ohjaajat siis valvovat lapsia ja puuttuvat ristiriitatilanteisiin. Tapana on, että lapsi ilmoittautuu ohjaajille saapuessaan puistoon ja lähtiessään puistosta kotiin. Koululaista tulee myös täyttää yhteystietolomake.

Puistossa on mahdollisuus välipalan syömiseen. Voi tuoda joko omat eväät tai tilata Espoon kaupungilta maksullisen välipalan 57,60 €. Maksullinen välipala on tarkoitettu ensisijaisesti 1-2 luokkalaisille (lisätietoa ohjaajilta). Välipala on klo 13.30-15.00.

Vuokrattavat tilat

Asukaspuiston tiloista kylätupa, keittiö ja sali ovat vuokrattavissa synttäreitä, kokouksia jne. varten. Vuokra-asioita voi tiedustella ohjaajilta, puh. 046 877 1130 tai palttina.asukaspuisto@espoo.fi.  

Ideoi… toivo… anna palautetta
Me ohjaajat toivomme palautetta ja uusia ideoita puiston toimintaa kehittääksemme. Tule rohkeasti juttelemaan.