Kylätalo Palttinan asukaspuisto


Asukaspuisto on kohtauspaikka alle kouluikäisille lapsille ja heitä kotona hoitaville vanhemmille. Asukaspuistossa voi aamupäivällä tavata muita perheitä ja jakaa arjen asioita vanhempien sekä henkilökunnan kanssa. Lapset voivat leikkiä yhdessä toisten lasten kanssa. Toiminta on pääasiallisesti maksutonta, eikä edellytä ennakkoilmoittautumista. Toiminta perustuu vapaalle mukavalle yhdessäololle. Palttinan asukaspuistossa on mahdollisuus kokeilla yhdessä lapsen kanssa kädentaitoja, musiikkia, jumppaa ja muuta mukavaa.

Koululaiset Palttinassa

Asukaspuisto on omatoimisen 1-2 luokkalaisen vapaa-ajan viettopaikka, jossa oleskelu perustuu vanhemman ja lapsen väliseen sopimukseen. Puisto tarjoaa mahdollisuuden sekä omaehtoiseen että ohjattuun toimintaan. Koululaisilla on mahdollisuus maksulliseen välipalaan. Puistossa voi syödä myös omia eväitä.

Kerhotoiminta

Palttinan kerhot on tarkoitettu kotihoidossa oleville 2-5-vuotiaille lapsille. Kerhot kokoontuvat 2 kertaa/ viikko klo 9-12. Kerhoihin haetaan erillisellä kerhohakemuksella tai päivähoitohakemuksella.