Kivenlahden Asukaspuisto

Korkealla mäen päällä, Kivenlahden tunnelin yläpuolella sijaitsee punainen, idyllinen talo, joka on toiminut Kivenlahtelaisten asukkaiden kohtaamispaikkana vuodesta 1980.

Kivenlahden asukaspuisto ja  on tarkoitettu lapsiperheille

Vapaan yhdessäolon lisäksi järjestämme ohjattua toimintaa, jossa lapsi toimii yhdessä oman aikuisen kanssa. Toiminta sisältää mm. kädentaitoja, laululeikkejä, liikuntaa sekä yhteisiä tapahtumia, jotka suunnitellaan mahdollisuuksien mukaan asiakkaiden toiveet huomioiden.Toiminta on pääasiallisesti maksutonta, eikä edellytä ennakkoilmoittautumista.  Asukaspuistossa voit jakaa arjen tuomia iloja ja suruja toisten lapsiperheiden tai henkilökunnan kanssa. Puisto ulkoleikkivälineet ovat käytössä 8:00-15:30. Iltapäivisin sisätilat on varattu koululaisille.

ASUKASPUISTOJEN KERHOT 3–5-vuotiaille
 Asukaspuistojen kerhot ovat tarkoitettu kotihoidossa oleville 3 - 5-vuotiaille lapsille (kerhopaikka ei vaikuta kotihoidontukeen). Kerhoon ei oteta lapsia, joille on myönnetty yksityisen hoidon tuki.
Kerhossa ollaan joko 2 tai 3 tuntia päivässä ilman vanhempia 2-3 päivänä viikossa kerhon toimintapäivistä riippuen. Ryhmäkoko on noin 14 lasta riippuen lasten iästä.

Kerhojen vapaita paikkoja voi hakea ympärivuotisesti. Kerhoon haetaan kerhohakemuksella, jonka voi täyttää ja lähettää internetin kautta(varhaiskasvatus ja esiopetus).Kerho noudattaa koulujen loma-aikoja. Lapset ovat vakuutettuja kerhotoiminnan aikana.

Asukaspuiston viikko-ohjelma:

MAANANTAI  klo 10-12  ulkotoimintaa pihalla tai takkatilassa

TIISTAI  klo 10-12 Vauvat, klo 10.30 vauvalaulut
              klo 10-12 ulkotoimintaa pihalla tai takkatilassa   

KESKIVIIKKO  klo 10-12 ulkotoimintaa pihalla tai takkatilassa

TORSTAI  klo 10-12 askartelua askarteluhuoneessa
                 

PERJANTAI  klo 10.30 lauluja salissa