Koululaistoiminta

Karakallion asukaspuisto koululaisten aamu- ja iltapäivän toimintapaikkana

Koululaiset voivat tulla asukaspuistoon aamulla ennen kouluun menoa ja iltapäivällä. Asukaspuistossa koululaisten on mahdollista leikkiä kavereiden kanssa, askarrella, ulkoilla, pelata pelejä tai tehdä vaikka läksyjä. Toiminta perustuu lasten mukavaan yhdessä oloon aikuisen läsnäollessa. Asukaspuisto on omatoimisen koululaisen vapaa-ajanviettopaikka.

Puistossa ollessaan lapsi on vanhempien vastuulla. Puiston henkilökunnalla on valvontavastuu lapsista, ei hoitovastuuta. Henkilökunta siis valvoo lapsia ja puuttuu ristiriitatilanteisiin. Tapana on, että lapsi ilmoittautuu henkilökunnalle saapuessaan puistoon ja lähtiessään puistosta kotiin. Koululaisista tulee täyttää yhteystietolomake, jonka saa asukaspuistosta.

Välipala

1-2 -luokkalaisille on mahdollista tilata maksullinen välipala, joka tarjoillaan koulupäivinä ma - pe n klo 13-14. Välipalaruokailuun ilmoittaudutaan ennakkoon puistoista tai internetistä saatavilla lomakkeilla. Lomake täytetään myös, jos ruokailu lopetetaan kesken lukuvuoden. Sopimus päättyy automaattisesti keväällä lukuvuoden loppuessa. Välipalamaksu on 60,50€/kk 1.1.2019. 

Puistoissa tarjottavat välipalat ovat monipuolisia ja ravitsevia. Välipalat sisältävät päivittäin vilja- ja maitotaloustuotteita sekä tuorepalan. Erityisruokavalioita ei ole mahdollista tarjota. 

Puistossa voi syödä myös omia eväitä.